Arama sonuçları: *

1. B

Aldığım hazır sisteme ekran kartını takarken sorun yaşıyorum.

Şu hali takılı mı diye sormuşsunuz. Hemen kırılacak kadar kötü bir malzemesi yok ancak tüm gücünüze dayanacağını da sanmıyorum. Tabii ilk defa takıyorsanız yavaş yavaş gücü arttırarak bastırın çünkü tahmin ettiğinizden fazla bastırmanızı gerektiriyor olabilir. Oturduğu zaman yandaki kilit...
  2. B

Aldığım hazır sisteme ekran kartını takarken sorun yaşıyorum.

Dik şekilde denk getirdiğinden emin ol. Sağ sol sağ sol yaparak ufak ufak takmaya çalışırsan yan şekilde sıkışır ve ittirsen de oturmaz. Videoda oturmamış gibi duruyor.
  3. B

3070 ROG STRİX EKRAN KARTI

Özür diliyorum yanlış bilgi verdiğim için o hâlde ve ekstra bir soru sormak istiyorum müsaadenizle. 0x MSAA ile GPU kullanımı %63 ancak 69 derece iken 8x MSAA ile GPU Kullanımı %99 60 derecede çalışıyor, sebebini biliyor musunuz? Bence burada iki seçenek var, ya GPU Kullanımı yanlış gösteriliyor...
  4. B

Bu konuda önceki mesajımın üstüne başka ne diyebilirim bilmiyorum, tartışmaya değecek bir konu da değil. Söylediğiniz gibiyse de bu FurMark'ın hatasıdır. MSAA yıllardır kullandığımız bir teknoloji, hayatınızda hiç kullanmamış olma veya ne olduğunu bilmeme ihtimaliniz yok diye düşünüyorum. Kenar...
  5. B

Dostum basit bir gerçekten bahsediyoruz. 1080P ile 4K arasındaki fark ne ise 0x ile 8x arasındaki farkta o şekilde karta yük bindirir. Sizce neden 0x MSAA ile yapılan testlerde 8X MSAA'e göre 3 kat daha fazla FPS alınıyor? Kart daha rahat çalıştığı için daha fazla kare mi üretiyor? 1683411654...
  6. B

MSAA'in ne olduğunu biliyor musunuz? Kenar yumuşatma ayarını ne kadar arttırırsanız o kadar yük biner.
  7. B

Testi 1080P 0x msaa ayarda yapmış, kartı tam yüke sokmuyor diyebiliriz. Fan hızını %75'e kadar çıkartmasına rağmen 70 derecede çalışıyor dolayısıyla çok yüksek bir sıcaklık.
  8. B

Ryzen 5 5500 yeterlimi

Ryzen 5 5500 + 6650XT'li sistem 11k, Ryzen 5 5600 eklendiğinde 12k olurken 3060'a 13k vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Ben tercih etmezdim ama NVIDIA istiyorum denirse diyecek bir şey yok tabii ki. Hiç hazır sistemlere de bakmadım yalnızca forumda birisi bu 6650XT'li sistemi almak istiyordu...
  9. B

Ryzen 5 5500 yeterlimi

Yanlış görmüyorsam sistem stoklarımızda yok diyor dolayısıyla satın alamıyorsunuz. Ayrıca 3060'lı bir sistem için absürt yüksek bir fiyatı var, büyük ihtimalle stoğu bittiği için fiyatı rastgele olarak artmış.
  10. B

Sorum var ! Toplama hk

Cinebench'i 4.8 1.3V ile yapmıştım ve en fazla 85'i görürken 84-85 aralığında gidiyordu ve art arda defalarca test etsem de yükselmemişti ancak Prime95'e dayanamadı. 4.8 ile denediğimde direkt 92 derece oldu ve sonra yeniden başlattı. 4.75GHz'e aldığımda da 92 derecede 2 dakika çalıştı, büyük...
  11. B

Sorum var ! Toplama hk

4.8GHz ile mi yoksa başka bir ayarda mı denememi istersiniz?
  12. B

Sorum var ! Toplama hk

Kardeşim hazır sistem aldığında içinde ML120L sıvı soğutmayla gelmişti ancak o 280mm sıvı soğutma alıp bunu kenara kaldırmıştı. Bende bilgisayar toplarken kenarda duruyor diye ekstra masraf yapmamak adına bunu taktım şimdilik ancak gerçekten kule tipi hava soğutma 120mm sıvı soğutmadan daha mı...
  13. B

Sorum var ! Toplama hk

Kullanıma göre değişiyor tabii. 2 adet Corsair QL120 fanı pull and push yaparak ML120L sıvı soğutmayla kullanıyorum ama 4.8GHz'de Cinebench R23 testinde frekans düşürmese de 85 dereceyi görüyor. :( 600-800tl bandındaki önerileri de şimdiden yapalım aklında bulunsun arkadaşın. ID-COOLING...
  14. B

Sorum var ! Toplama hk

Düzenleme: 2 adet single kit ram koymuş, adet sayısına bakmamıştım, kusura bakmayın. Ancak en kısa sürede bir sıvı soğutma veya kule tipi soğutma eklemenizi tavsiye ederim. Ryzen 5 5600 turbo frekansta stok soğutucu ile 84 dereceleri görebiliyor.
  15. B

MoleculePC Neon SP Sistem Alınır mı ?

Garip bir madde, garip bir iş anlayışı. Burada olay teknik serviste ne yaptıkları. Bazı firmalar ürün teknik servise gittiğinde sorunlu parçayı onarıp gönderirken, bazıları yenisini takıp gönderiyor. Eğer yenisini takıp gönderecekse bir sorun yok; ancak bu madde de gördüğümüz kadarıyla iş...
  16. B

MoleculePC Neon SP Sistem Alınır mı ?

O konuyu açan arkadaşın cevapları bana pek tutarlı gelmedi. Sistemde ısınma sorunu olduğu belirttiğinde firmanın "bize gönderin sorunu çözüp geri teslim edelim" demesi üzerine firmanın teklifini reddettiğini belirtmiş. Yani burada firma tamamen ürününün arkasında durmuyor değil, sorunu çözmek...
  17. B

Pc fiyatları ne olacak? Beklemeli miyim?

Bugün saat 9 civarlarında dolar 13.86'yı görmüş :(
  18. B

Durumunuza üzüldüm. Çok fazla sistem aradıktan sonra bende artık 3060'ta olsa yeter artık yeter ki şu sistem ve indirim arama çılgınlığından kurtulayım demiştim; fakat bir anda Kasım indirimi adında bir indirim başladı ve 15.200Tl'ye gayet güzel bir sistem aldım. Sistem sıvı soğutmalı vs. olduğu...
  19. B

11600'ün 3060'ı rahatlıkla besleyeceğini düşünüyorum, 11700F gereksiz masraf olur gibi gözüküyor. "Bakın zaten 3060 13k, 3060 Ti 17k" vs. diyerek kendi bilgisayarının veya alacağı bilgisayarın fiyatını biçenler yalnızca kendini kandırıyor. Mining'e önlem olarak 13k'ya koyuluyor, gerçekten 13k...
  20. B

Fiyat performans sorusu

Volkan Oyun Kuvvetleri adında bir kanal özel hazır sistem çıkartacak demek istiyorlar.
Top Bottom