Neler Yeni

Ryzen 5 5500 yeterlimi

Apheliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Yurt
Bütçe
5
Merhabalar bütçem 13k bu sistemi aldım PSU sunu 650w çıkartıp Ryzen 5 5500 aldım çökmü kötü bir işlemci acaba ?

Sistemle ilgili yorumlarınızı merak ediyorum bendeki monitör ise bu

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
hayır kötü bir işlemci değil sadece zamanında biraz pahalı olduğu için topa tutulmustu.
peeformans olarak 5600 ün gerisinde fakat işlemci inanılmaz stabil.
bildiğin ısınmıyor stok soğutucuyla.
ayrıca rtx3060 ı rahatlıkla besleyecektir her türlü.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Yanlış görmüyorsam sistem stoklarımızda yok diyor dolayısıyla satın alamıyorsunuz. Ayrıca 3060'lı bir sistem için absürt yüksek bir fiyatı var, büyük ihtimalle stoğu bittiği için fiyatı rastgele olarak artmış.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Yanlış görmüyorsam sistem stoklarımızda yok diyor dolayısıyla satın alamıyorsunuz. Ayrıca 3060'lı bir sistem için absürt yüksek bir fiyatı var, büyük ihtimalle stoğu bittiği için fiyatı rastgele olarak artmış.
Birkaç gün öncesine kadar 13K'dan satılıyordu, o zaman almış. Bayağı F/P idi.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Birkaç gün öncesine kadar 13K'dan satılıyordu, o zaman almış. Bayağı F/P idi.
Ryzen 5 5500 + 6650XT'li sistem 11k, Ryzen 5 5600 eklendiğinde 12k olurken 3060'a 13k vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Ben tercih etmezdim ama NVIDIA istiyorum denirse diyecek bir şey yok tabii ki. Hiç hazır sistemlere de bakmadım yalnızca forumda birisi bu 6650XT'li sistemi almak istiyordu, araştırsak belki daha iyisini bile buluruz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Apheliyo keşke satın almadan önce konu açsanız da daha iyi seçenekler önerebilsek. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok, 3060'ı besleyebilecek bir işlemci zaten. E-Spor oyunlarında epey fark edecek olsa da AAA oyunlarda az çok 5600'e yetişecektir. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Son düzenleme:

Apheliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Yurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 5500 + 6650XT'li sistem 11k, Ryzen 5 5600 eklendiğinde 12k olurken 3060'a 13k vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Ben tercih etmezdim ama NVIDIA istiyorum denirse diyecek bir şey yok tabii ki. Hiç hazır sistemlere de bakmadım yalnızca forumda birisi bu 6650XT'li sistemi almak istiyordu, araştırsak belki daha iyisini bile buluruz.

@Apheliyo keşke satın almadan önce konu açsanız da daha iyi seçenekler önerebilsek. Bu saatten sonra yapılacak bir şey yok, 3060'ı besleyebilecek bir işlemci zaten. E-Spor oyunlarında epey fark edecek olsa da AAA oyunlarda az çok 5600'e yetişecektir. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Sistemi aldım 13k ya geçen hafta ekrna kartı olarak önceden AMD RX lerde sorun yaşadım oyüzden Nvidia almak istedim işlemci benim kafamı çok kurcaladı 5500 bence güzel bir işlemci beni 3 4 yıl idare etsin yeterli diye düşünüyorum. Fikriniz için teşekkür ederim

hayır kötü bir işlemci değil sadece zamanında biraz pahalı olduğu için topa tutulmustu.
peeformans olarak 5600 ün gerisinde fakat işlemci inanılmaz stabil.
bildiğin ısınmıyor stok soğutucuyla.
ayrıca rtx3060 ı rahatlıkla besleyecektir her türlü.
Necizane yorumun için teşekkür ederim bütçem işlemciyi yükseltmeye yetmedi bazı yazılar görünce çok kötü bir işlemci olduğunu sandım

Son düzenleme:

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
Sistemi aldım 13k ya geçen hafta ekrna kartı olarak önceden AMD RX lerde sorun yaşadım oyüzden Nvidia almak istedim işlemci benim kafamı çok kurcaladı 5500 bence güzel bir işlemci beni 3 4 yıl idare etsin yeterli diye düşünüyorum. Fikriniz için teşekkür ederim

Necizane yorumun için teşekkür ederim bütçem işlemciyi yükseltmeye yetmedi bazı yazılar görünce çok kötü bir işlemci olduğunu sandım
hayır hayır gayet güzel işlemci.
ilk çıktığı zamanlar çok pahalıydı.
millette bu kadar pahalı olamaz dedi fiyat performans olmadığını düşündü.
zaten r5 5600 alsaydın sana ek bir sogutucu da tavsiye ederdim ona da ayrı para verirdin.
5600 inanılmaz fazla ısınıyor.

Apheliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Yurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır hayır gayet güzel işlemci.
ilk çıktığı zamanlar çok pahalıydı.
millette bu kadar pahalı olamaz dedi fiyat performans olmadığını düşündü.
zaten r5 5600 alsaydın sana ek bir sogutucu da tavsiye ederdim ona da ayrı para verirdin.
5600 inanılmaz fazla ısınıyor.
Teşekkür ederim cidden kafandaki sorulara cevap oldun sistemi pazartesi sipariş etik paketlendi durumunda idi en son. Bekliyorum peki monitör hakında bi yorumun düşüncen varmı

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
Teşekkür ederim cidden kafandaki sorulara cevap oldun sistemi pazartesi sipariş etik paketlendi durumunda idi en son. Bekliyorum peki monitör hakında bi yorumun düşüncen varmı
ne kadara aldın monitörü

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
hayırlı olsun güzel monitör.
monitör biraz sans işi.
ben herkesin önerdiği asus tuf monitör almıştım ghosting cıkmıştı mesela.
o yüzden deneyimlemeden bilemeyiz.
ama güzel monitor gule gule kullan

Apheliyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Yurt
hayırlı olsun güzel monitör.
monitör biraz sans işi.
ben herkesin önerdiği asus tuf monitör almıştım ghosting cıkmıştı mesela.
o yüzden deneyimlemeden bilemeyiz.
ama güzel monitor gule gule kullan
Monitör daha gelmedi sistem az önce geldi laptop var elimden onu monitör olarak kullanabilirmiyim HDMI bağlasam

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
Monitör daha gelmedi sistem az önce geldi laptop var elimden onu monitör olarak kullanabilirmiyim HDMI bağlasam
laptopda hdmi görüntü çıkışı var girişi yok.
dolayısıyla bir monitörü laptoba bağlayabilirsin fakat laptobun ekranını başka bir cihaza bağlayıp monitör olarak kullanamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom