Neler Yeni

Aldığım hazır sisteme ekran kartını takarken sorun yaşıyorum.

Zenatorus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sedan
İtopyadan aldığım hazır sisteme ekran kartını takmaya çalışırken ekran kartının bağlantı noktaları tam uymuyor. Takmak için ittirdiğimde ise bir taraf tam girerken diğer taraf girmiyor. Ekran kartına zarara vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım ? https://v.redd.it/3j369a485e3b1

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
bastırsana kanki hiç mi ekmek yemedin

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
İtopyadan aldığım hazır sisteme ekran kartını takmaya çalışırken ekran kartının bağlantı noktaları tam uymuyor. Takmak için ittirdiğimde ise bir taraf tam girerken diğer taraf girmiyor. Ekran kartına zarara vermek istemiyorum. Ne yapmalıyım ? https://v.redd.it/3j369a485e3b1
Reis hangi sistemi aldın Technopat Magic mi?

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
yok dostum kasanın arka tarafında ekran kartının girmesi gereken yerleri söktüysen dümdüz bastırıcaksın pini aşşa itili bi haldeyken bu kadar

Zenatorus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sedan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok dostum kasanın arka tarafında ekran kartının girmesi gereken yerleri söktüysen dümdüz bastırıcaksın pini aşşa itili bi haldeyken bu kadar
Epey bastırmama rağmen girmedi. Ben de saldım kırarım diye.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
ekran kartının söket korumasını çıkarmıssındır diye tahmin ediyorum ama acemisin sanırım onu bi kontrol et gözden kaçmis olabilir

Zenatorus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sedan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartının söket korumasını çıkarmıssındır diye tahmin ediyorum ama acemisin sanırım onu bi kontrol et gözden kaçmis olabilir
O kadar da değil. Cidden epey bastırmama rağmen yerine oturmuyor.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
kankam kasanın arkasında paneller var onları sökmezsen ekran kartı oturmaz onları da söktüysen bastırmaktan başka yapman gereken bi şey yok

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Ekran kartındaki kart girişi ile anakart girişini yakinlastirip foto at dostum.
Sonra sadece anakarti at bi gorek

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
https://v.redd.it/je7q25yrom3b1 şu hali takılı mı ? Değilse çünkü epey ittirmeme rağmen bu kadar giriyor ve daha sert bastırmak istemiyorum kırarım ederim falan elimde kalır.
Dik şekilde denk getirdiğinden emin ol. Sağ sol sağ sol yaparak ufak ufak takmaya çalışırsan yan şekilde sıkışır ve ittirsen de oturmaz. Videoda oturmamış gibi duruyor.

Top Bottom