Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Maksimum 9 Bin Liralik Hazir Masaüstü Tavsiyesi

İntelin ekran kartı üretmesi güzel oldu baya
  2. Bugra5211

arc750 nasıl performansı? Yani nvidia/amd tarafında muadili nedir hocam
  3. Bugra5211

Apu almak istemezsen bunu alabilirsin. Ama Kingston ssd seçince 10k oluyor https://www.itopya.com/frekans-a1amd-ryzen-5-5500msi-geforce-gtx-1650-d6-ventus-xs-oc-v1-4gb-gddr616gb-ddr4500gb-m2-nv_h23261
  4. Bugra5211

Bu fiyata bu sistem alinir mi

Piyasaya pek hakim degilim ama şu iyi gibi. https://www.itopya.com/omega-s_h19894 1683372853 Bu monitör iyi gibi. Forumdaki çoğu kişi öneriyor. İlerde ben de alıcam İnşaallah. 1683372949 Sen yine de bi araştır. Dediğim gibi piyasaya pek hakim değilim.
  5. Bugra5211

Monitör dahil hazır sistem bulmak zor. Ama 20-22k sistemlere bakıp 5-7k lık mönitorlerden alabilirsin.
  6. Bugra5211

Şuan piyasayı pek bilmiyorum dostum. Bütçeni söylersen arkadaşlar sana yardımcı olabilir. Ama dediğim gibi markalı hazır sistemlere bak
  7. Bugra5211

Ekran kartlı sistem toplayacaksan apu işlemci alma. Çünkü apu işlemcilerin l3 önbellekleri düşük oluyor
  8. Bugra5211

Alınmaz, kazık. Ayrıca incehesaptan sistem toplanmaz.
  9. Bugra5211

Çözüldü✓ Sistemim ne kadar eder?

Anladım hocam. Teşekkürler.
  10. Bugra5211

Çözüldü✓ Sistemim ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı satmayacağım ama değerini öğrenmek istiyorum. Sizce ne kadar eder? İşlemci: i3 12100f Ekran kartı: Sapphire rx 6500xt Anakart: GIGABYTE H610m H Ram:Black phanter (8×2) ddr4 3200(oc) Ram Kasa: Rampage Carisma mesh PSU: Rampage 650W 80+ SSD: Team group 512 gb nvme ssd
  11. Bugra5211

Daha iyisi size nasip olur inşallah ben aldım beyler h.o? G.o?

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan. Fiyatına göre iyi
  12. Bugra5211

ryzen 5600x with rx 6600 xt

Hocam bence de alınmaz. 20 k rx6600 için aşırı pahalı. Bir de teknobiyotiği onermem. Baksana adamlar montaj hizmeti içi 200 tl alıyorlar. Ayrıca anakartın da kronik sorunlu olduğunu duymuştum.
  13. Bugra5211

Gençer gamingden sistem alanlara sorum var

Hocam biraz beklemelisiniz malasef. Ben 1 hafta once sipariş vermiştim hala bekliyorum. Büyük ihtimalle sistemi test falan ediyorlardır. En azından öyle düsünuyorum.
  14. Bugra5211

Hocam şuan hazırlanma aşamasında mı sisteminiz?
  15. Bugra5211

Hocam sistem malasef hala gelmedi. Gencergaming de bir sorun yok. Sorun sürat kargoda. Sistemim gencergaming tarafından sürat kargoya bırakıldı fakat kargom (3-4 gün oldu) hala yola çıkmadı. Sagolsunlar gencergaming musteri hizmeti konusunda cok yardimci oldu. Yani gencergaming tarafından...
  16. Bugra5211

Ben de oradan sistem sipariş ettim. Ama daha gelmedi. Güvenilir bir site. Çunkü etbis e kayıtlı. Müsteri hizmeti de gayet iyi. Sagolsunlar çok yardimci oldular.
  17. Bugra5211

Çözüldü✓ Gencergaming sistem ne zaman kargolanır?

Parcalarin kutularini yolluyorlarmi peki
  18. Bugra5211

Tamamdır. Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. 1664377983 Birde biosu falan guncel mi geliyor sistemler. Win 10 deneme surumu kuruyorlarmi
  19. Bugra5211

Merhaba arkadaşlar. Gencergaming den sistem siparis ettim. Sipariş tabinde hazırlanıyor diyor. Sizce ne zaman kargoya verilir? Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yazabilirmi?
Top Bottom