Neler Yeni

Daha iyisi size nasip olur inşallah ben aldım beyler h.o? G.o?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Bende mağazaya giderek aldım ama hemen teslim etmiyorlarmış beklicez şimdide itopyaya gidip g24f2 monitörü alıcam

Ekler

• IMG_0157.png
    IMG_0157.png
    910.5 KB · Hit: 39

Akanzaii06

80+ Bronze
Ya hocam bizde sipariş vercez ama şu Axess +3 taksiti nasıl kullanılıyor biliyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende mağazaya giderek aldım ama hemen teslim etmiyorlarmış beklicez şimdide itopyaya gidip g24f2 monitörü alıcam
Hocam +3 taksit yapmayı biliyor musunuz kart bilgilerini giriyorum normal taksitler çıkıyor

Hayırlı olsun aynı sistemi bende aldım
Hocam + taksit nasıl yapılıyor biliyor musunuz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Retex
Ya hocam bizde sipariş vercez ama şu Axess +3 taksiti nasıl kullanılıyor biliyor musunuz

Hocam +3 taksit yapmayı biliyor musunuz kart bilgilerini giriyorum normal taksitler çıkıyor

Hocam taksiti banka kendi veriyor diye biliyorum ben öyle almadım ama

thezor33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Kırsever
Ben tek çekim aldım bankaya böldürttüm kanka garantide

.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl Karadağ

Dostum 3 banka veriyor +3 taksiti. Bundan yararlanmak için tutarı min 2 maks 9’a bölmen gerekiyor. 5’e böldün diyelim banka 3 ekler 8 olur. 9’a böldün 12 olur. Ama 10’a bölersen +3 vermez. Maks 9 olacak şekilde yazıyor zaten kampanya detayında. Bende sistem aldım birkaç saat önce 9’a böldüm 3’ü akbank ekleyecek.

Akanzaii06

80+ Bronze
Dostum 3 banka veriyor +3 taksiti. Bundan yararlanmak için tutarı min 2 maks 9’a bölmen gerekiyor. 5’e böldün diyelim banka 3 ekler 8 olur. 9’a böldün 12 olur. Ama 10’a bölersen +3 vermez. Maks 9 olacak şekilde yazıyor zaten kampanya detayında. Bende sistem aldım birkaç saat önce 9’a böldüm 3’ü akbank ekleyecek.
Evet itopyada taksit seçeneklerinde gösteriyor fakat gaming gen de göstermiyordu 6 taksit yaptım dün akşam bugün +3 gelmiş otomatik

Top Bottom