Hayırlı olsun kankamBende mağazaya giderek aldım ama hemen teslim etmiyorlarmış beklicez şimdide itopyaya gidip g24f2 monitörü alıcam
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullan. Fiyatına göre iyiAldım beyler sonunda
Hocam +3 taksit yapmayı biliyor musunuz kart bilgilerini giriyorum normal taksitler çıkıyorBende mağazaya giderek aldım ama hemen teslim etmiyorlarmış beklicez şimdide itopyaya gidip g24f2 monitörü alıcam
Hocam + taksit nasıl yapılıyor biliyor musunuzHayırlı olsun aynı sistemi bende aldım
Hocam taksiti banka kendi veriyor diye biliyorum ben öyle almadım amaYa hocam bizde sipariş vercez ama şu Axess +3 taksiti nasıl kullanılıyor biliyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam +3 taksit yapmayı biliyor musunuz kart bilgilerini giriyorum normal taksitler çıkıyor
Hocam + taksit nasıl yapılıyor biliyor musunuz
.Ya hocam bizde sipariş vercez ama şu Axess +3 taksiti nasıl kullanılıyor biliyor musunuz
Hocam +3 taksit yapmayı biliyor musunuz kart bilgilerini giriyorum normal taksitler çıkıyor
Dostum 3 banka veriyor +3 taksiti. Bundan yararlanmak için tutarı min 2 maks 9’a bölmen gerekiyor. 5’e böldün diyelim banka 3 ekler 8 olur. 9’a böldün 12 olur. Ama 10’a bölersen +3 vermez. Maks 9 olacak şekilde yazıyor zaten kampanya detayında. Bende sistem aldım birkaç saat önce 9’a böldüm 3’ü akbank ekleyecek.Ya hocam bizde sipariş vercez ama şu Axess +3 taksiti nasıl kullanılıyor biliyor musunuz
Evet itopyada taksit seçeneklerinde gösteriyor fakat gaming gen de göstermiyordu 6 taksit yaptım dün akşam bugün +3 gelmiş otomatikDostum 3 banka veriyor +3 taksiti. Bundan yararlanmak için tutarı min 2 maks 9’a bölmen gerekiyor. 5’e böldün diyelim banka 3 ekler 8 olur. 9’a böldün 12 olur. Ama 10’a bölersen +3 vermez. Maks 9 olacak şekilde yazıyor zaten kampanya detayında. Bende sistem aldım birkaç saat önce 9’a böldüm 3’ü akbank ekleyecek.