Link var mı ? Bulamadım bu sistemi
Buyur kankam inşallah sana da nasip olur ben SSD ve PSU değiştirdimFrekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Benim gibi ruh hastası FPS oyun manyağı arkadaşların varsa sana 2 haftada bir gel bir de şunu deneyelim diyecekler ise hiç düşünme değiştir. Bir şeyleri silip kaç GB olduğuna göre matematik yapmaktan imanım gevrediKingston 1 TB yapacakken Samsung 500 yapmışım kalsın mi böyle yoksa gaminge ulaşıp duzelttirebilirim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese çok teşekkür ederim bu arada
Hayırlı olsunAldım beyler sonundah
Ahaha yok kanka öyle arkadaşlarım neyseki değişim yapamadıklarını söylediler iptal etmek istemedim ileride bir tane hard disk alırım rahatima bakarım ya sorun yokBenim gibi ruh hastası FPS oyun manyağı arkadaşların varsa sana 2 haftada bir gel bir de şunu deneyelim diyecekler ise hiç düşünme değiştir. Bir şeyleri silip kaç GB olduğuna göre matematik yapmaktan imanım gevredi
Hayirli olsun hocam iyi günlerde kullanmak dileğiyle bende yazin basi almistim pcyi heyecanınızı tahmin bile edemiyorum malesef benim pc depremde enkaz altinda kaldi ama yakin zamanda alabilirsem umarım alacağım darısı başımaAldım beyler sonunda
Çok geçmiş olsun kardeşim umarım çok daha iyilerini alırsın inşallahHayirli olsun hocam iyi günlerde kullanmak dileğiyle bende yazin basi almistim pcyi heyecanınızı tahmin bile edemiyorum malesef benim pc depremde enkaz altinda kaldi ama yakin zamanda alabilirsem umarım alacağım darısı başıma
H.oHayırlı olsun
1tb al kafan rahat olsun 500 yetmiyorKingston 1 TB yapacakken Samsung 500 yapmışım kalsın mi böyle yoksa gaminge ulaşıp duzelttirebilirim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese çok teşekkür ederim bu arada