Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,524
Kampanyalı düşüyor dostumAtabilir misin bu paraya 4070 s olan sistem?
Kampanyalı düşüyor dostumAtabilir misin bu paraya 4070 s olan sistem?
Geçmiş olsun. Sistem kötü değil ama fiyat bana yüksek geldi. Ayrıca işlemci soğutucu yetersiz kalabilir ve ram
Daha uyguna eş değer sistem atabilir misin ?Geçmiş olsun. Sistem kötü değil ama fiyat bana yüksek geldi. Ayrıca işlemci soğutucu yetersiz kalabilir ve ram 16gb
Düşen kampayalardan atsana merak ettimKampanyalı düşüyor dostum geçmiş olsun tekrardan.
Çok aradım bende bulamadımYok şuan.
Hayırlı olsun...bu sistemi aldım h.o mu g.o mu arkadaşlar daha iyisi var mıydı ?
bende bu sistemden aldım ben sadece ramleri 32 yapıp aldım bende aynı soruyu soruyorum şu anda bence iyi.H.O olsun ikimize debu sistemi aldım h.o mu g.o mu arkadaşlar daha iyisi var mıydı ?
psu jasa değiştirseydin keşke eklemeler yaparsan sistem restart atabilir yetersiz güçten kaynaklıbu sistemi aldım h.o mu g.o mu arkadaşlar daha iyisi var mıydı ?
4070 e 650 w yetmeyecekte ne yetecekpsu jasa değiştirseydin keşke eklemeler yaparsan sistem resart atabilir yetersiz güçten kaynaklı
eklemeler yaparsan cümlesinin neyini anlamadın brom4070 e 650 w yetmeyecekte ne yetecek![]()
+5 k istemese bende öyle yapacaktım ama çok fark koyuyor yabende bu sistemden aldım ben sadece ramleri 32 yapıp aldım bende aynı soruyu soruyorum şu anda bence iyi.H.O olsun ikimize de![]()
Hocam sistemi ne zaman aldınız?+5 k istemese bende öyle yapacaktım ama çok fark koyuyor ya
psu jasa değiştirseydin keşke eklemeler yaparsan sistem resart atabilir yetersiz güçten kayna
Bugün hocamHocam sistemi ne zaman aldınız?
Ben atayımAtabilir misin bu paraya 4070 s olan sistem?
Özür dilerim yanlış anlamışım.eklemeler yaparsan cümlesinin neyini anlamadın brom
Güzel sistem hayırlı olsunbu sistemi aldım h.o mu g.o mu arkadaşlar daha iyisi var mıydı ?