Ben de oradan sistem sipariş ettim. Ama daha gelmedi. Güvenilir bir site. Çunkü etbis e kayıtlı. Müsteri hizmeti de gayet iyi. Sagolsunlar çok yardimci oldular.Gençer gaming ismini daha önce hiç duymadım güvenilir midir?
Sistem alan varsa sorun yaşadınız mı? Ne kadar sürede geldi?
Bir iki kişi sorun yaşamıştı ama bu siteden ürün falan alınmayacağı anlamına gelmez.Her sitenin en az bir şikayetçisi vardır kesinGençer gaming ismini daha önce hiç duymadım güvenilir midir?
Hocam sistem geldimiBen de oradan sistem sipariş ettim. Ama daha gelmedi. Güvenilir bir site. Çunkü etbis e kayıtlı. Müsteri hizmeti de gayet iyi. Sagolsunlar çok yardimci oldular.
3070 ti sistemlerinde ekran kartı vram 110 derecelere kadar çıkıyordu ve problem yaratıyordu sıcaklık değerlerinde problem var fakat bu ekran kartı modeli ile alakalı olabilir. site güvenilir ama 3070 ti sistemlerinde var bu sorun pc toplayan adam kanalına bak görürsün 10 kişide falan çıkmışGençer gaming ismini daha önce hiç duymadım güvenilir midir?
Gigabytein tek bir modelinde olan bir sorun site gayet güvenilir alınabilir3070 ti sistemlerinde ekran kartı vram 110 derecelere kadar çıkıyordu ve problem yaratıyordu sıcaklık değerlerinde problem var fakat bu ekran kartı modeli ile alakalı olabilir. site güvenilir ama 3070 ti sistemlerinde var bu sorun pc toplayan adam kanalına bak görürsün 10 kişide falan çıkmış
aynısını yazdım zaten. ama 3070 ti sistemlerde bu kartı kullanıyorlarGigabytein tek bir modelinde olan bir sorun site gayet güvenilir alınabilir
Hocam sistem malasef hala gelmedi. Gencergaming de bir sorun yok. Sorun sürat kargoda. Sistemim gencergaming tarafından sürat kargoya bırakıldı fakat kargom (3-4 gün oldu) hala yola çıkmadı. Sagolsunlar gencergaming musteri hizmeti konusunda cok yardimci oldu. Yani gencergaming tarafından oldukça memnunum. Galiba sürat kargonun bu sorumsuzlukları yüzünden çogu kişi mağdur olmuş.Hocam sistem geldimi
Ekleme: 19:30 civarında gencergaming e mesaj atmıştım bu kargo sorunu ile ilgili. 18:00 dan sonra kapalı olmalarına rağmen bana az önce cevap verdiler. Sorunu çözmüsler galiba. Yani özetle ben gencergaming den şu ana kadar memnunum. Ama şu kargo şirketini değiştirseler tadından yenmez.Hocam sistem malasef hala gelmedi. Gencergaming de bir sorun yok. Sorun sürat kargoda. Sistemim gencergaming tarafından sürat kargoya bırakıldı fakat kargom (3-4 gün oldu) hala yola çıkmadı. Sagolsunlar gencergaming musteri hizmeti konusunda cok yardimci oldu. Yani gencergaming tarafından oldukça memnunum. Galiba sürat kargonun bu sorumsuzlukları yüzünden çogu kişi mağdur olmuş.
Salı günü siparişi verdim daha kargoya gelmedi bide kargo beklersem çok büyük bi süre geçicek Gencer iyi bı yer aslında ama şu sürat kargoyu değistirseler çok iyi olur gerçektenHocam sistem malasef hala gelmedi. Gencergaming de bir sorun yok. Sorun sürat kargoda. Sistemim gencergaming tarafından sürat kargoya bırakıldı fakat kargom (3-4 gün oldu) hala yola çıkmadı. Sagolsunlar gencergaming musteri hizmeti konusunda cok yardimci oldu. Yani gencergaming tarafından oldukça memnunum. Galiba sürat kargonun bu sorumsuzlukları yüzünden çogu kişi mağdur olmuş.
Hocam şuan hazırlanma aşamasında mı sisteminiz?Salı günü siparişi verdim daha kargoya gelmedi bide kargo beklersem çok büyük bi süre geçicek Gencer iyi bı yer aslında ama şu sürat kargoyu değistirseler çok iyi olur gerçekten![]()
Evet malesef daha yollamadilarHocam şuan hazırlanma aşamasında mı sisteminiz?
Hocam biraz beklemelisiniz malasef. Ben 1 hafta once sipariş vermiştim hala bekliyorum. Büyük ihtimalle sistemi test falan ediyorlardır. En azından öyle düsünuyorum.Evet malesef daha yollamadilar
Ben az önce müşteri temsilcisiyle konuştum sıra varmış. Bu yüzden biraz beklicez kargoya gelse direk gidip alırım yakınımızda ama daha 2 3 gün beklicez gibi duruyor umarım sistemlerimiz iyi gelir pişman olmayız.Hocam biraz beklemelisiniz malasef. Ben 1 hafta once sipariş vermiştim hala bekliyorum. Büyük ihtimalle sistemi test falan ediyorlardır. En azından öyle düsünuyorum.