Arama sonuçları: *

1. C

Bu bilgisayar ne kadar eder?

Valla baya kişinin orta fikri 5 de toplanıyor gibi. Senin sisteme arkadaş 2.5 3.5 diyince ben de garipsedim :D 1757365270 Ha bana kalırsa 4 5 de fazla. Rahmetli gibi bir şey pc LOL felan anca açıyor.
  2. C

Alıntılayınca atmıyor mu konuyu tam bilmiyorum . https://forum.donanimarsivi.com/konu/emektar-sizce-kac-para-eder.1149075/#post-10325019
  3. C

Bende de bir emektar var. Konusunu açmıştım. Fikir olur belki diye alıntılıyorum. (Ortalama 4.5-5K demişlerdi)
  4. C

45.000TL sistem tavsiyesi

Çok önemli bir noktaya değindin. 40-60$ oyunlara bayılmak ayrı mesele. O yüzden o paralara çıkmışken kesinlikle 2K sistem olmalı. En azından oynadığını kaliteli oynar. Sonuçta 2-3 senede eskiyecek değiller. Rahat senelerce götürür. PCH sistemine bakmaya fırsat bile olmayabilir. Stok sayısı az...
  5. C

Hazır sistemde her zaman kafanda parçayla ilgili sorun olacak. Ekran kartı mevzusuyla cazip gözüküyor. Ben yine de senin toplaman tarafındayım. Çok detaylı teknik bilgim yok o yüzden parçalarla ilgili altı boş konuşmak istemiyorum. Ama @Emirkanyvs arkadaşın fikrine katılıyorum. 2K AMD + 7500F ...
  6. C

Parçaların ne olduğu belli. TR şartları belli. Parçalarda absürt bir f-p fark olsa illa dikkat çekerdi. Bence içine siniyorsa o fiyat fazla felan değil. Ölü fiyata toplamak için belki aylarca indirim/hazır sistem fırsat kovalamak lazım (Tabi o da büyük kumar). Günümüz şartlarına ve gidişatına...
Geri