Arama sonuçları: *

1. Clyde

Sizce almayı planladığım bu sistem mantıklı mı?

Ramler hakkında bir bilgim yok ama beleş. Daha yeni çok olmadı bir arkadaşa aldık İncehesap'tan R7 7700 4070S B650 Pro-S o da 57K'ya aldı.
  2. Clyde

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Bakmam lazım. Fiyatlar artıyor düşüyor. Genel olarak sistem toplama siteleri daha pahalıya veriyor.
  3. Clyde

Enzo 4070 ti alınır mı ?

Bana pahalı geldi bu sistem. Küçük bir anakart, 240MM sıvı, DRAM'siz SSD, orta seviye RAM. İndirimlerde falan filan tek tek 62k'ya 7950X'li kasa topladım "bence" çok daha iyi sistem bulunabilir bu fiyata. Anakartta ki VRM 14 faz ve 2 adet SSD yuvası mevcut.
  4. Clyde

Bu sistem darboğaz yapar mı

Hayırlı uğurlu olsun.
  5. Clyde

Uzun süredir ETS girmedim inan bir fikrim yok. YouTube'da vardır.
  6. Clyde

Hayır darboğaz yapmaz
  7. Clyde

Tam bilmemek ile birlikte orta ayarlarda 60 fps üstü verir rahat.
  8. Clyde

Cs ve valo işlemci tabanlı darboğazlık bir durum yok. Normal değerler.
  9. Clyde

Pc açılırken cızırtı sesi geliyor

Cw denilen olay olabilir dicem de bilmiyorum. Benim power da kapatınca cızırdıyor. Sorun yaratmaz ama dikkatli dinle nereden geliyor tespit et istersen o parçayı gönder değiştirirler.
  10. Clyde

35K AM5 Hazır sistem tavsiyesi

Babamın patronu 1 yıl mining yapmıştı. Pc topladığımı duyunca hediye etti. 2.el miningli parça da sorun yok 0 aldığım anakartın 2 si yamuk kırık geldi 1i bozuk değişim için uğraşıyorum en son kasaya hepsini koyup yakacağım.
  11. Clyde

Beleşe geldi çok şey yapma flalgpwkyşwmhşq.
  12. Clyde

Ben de tek tek aldım. 33k ya R9 7900 sistem dizdim. Toplama daha ucuza geliyor ya.
  13. Clyde

QP Bilişim İle Sistem Topladık! Sizce Nasıl?

Bir tanıdığım abi hediye etti. 6700 XT.
  14. Clyde

QP Bilişim İle Sistem Topladık! Sizce Nasıl?

Allahım bu sistemler bu fiyatlar ne? Ben kendim topladım sistemimi ekran kartı hediye geldi tüm kasa monitör her şey 34k ya topladım hakkım da kısmında ki pc'yi.
  15. Clyde

20K Bütçeli RX 6700 Hazır sistem önerisi

Değil :D? 6600'lü kasa 18 20k.
  16. Clyde

20K Bütçeli RX 6700 Hazır sistem önerisi

Fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama Vatan'dan kolay kolay bir şey alınmaz. Sırf kazık.
Top Bottom