Neler Yeni

Pc açılırken cızırtı sesi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Buğra can
Kasanın güç tuşuna bastıkdan bir sonra cızırtı sesi geliyor 5 ya da 6 saniye sonra ses gidiyor
. Pc yeni alalı neredeyse 1 ay oldu geldiği günden beri var aslında başlarda pek önemsemedim ama sonra elektrik kaçağı olabileceği aklıma geldi ve endişelendim. Bir video veya sea kaydı atamıycam çünki fanlar cızırtı sesini engelliyor

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Kasanın güç tuşuna bastıkdan bir sonra cızırtı sesi geliyor 5 ya da 6 saniye sonra ses gidiyor
. Pc yeni alalı neredeyse 1 ay oldu geldiği günden beri var aslında başlarda pek önemsemedim ama sonra elektrik kaçağı olabileceği aklıma geldi ve endişelendim. Bir video veya sea kaydı atamıycam çünki fanlar cızırtı sesini engelliyor
Bende de bazen cızbız sesler geliyor da bişey olmaz powerdan geliyordur bence

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Power dan gelmesi sorun yaratmazmı
Cw denilen olay olabilir dicem de bilmiyorum. Benim power da kapatınca cızırdıyor. Sorun yaratmaz ama dikkatli dinle nereden geliyor tespit et istersen o parçayı gönder değiştirirler.

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Cw büyük ihtimalle sorun çıkarmaz kasaya kafanı yaklaştırdıginda duyuyor musun sesi?

Niaron

80+
genelde powerdan geliyor veya ekran kartından pek sorun olmaz anakartdanda geliyor olabilir

Top Bottom