Arama sonuçları: *

1. DefKot

babamı pc almaya ikna etme taktikleri

Babanın kartından taksitle çek babana 5 kuruş para ödetme taksitleri kendin çalışıp ver hem daha da hoşuna gider.
  2. DefKot

41 KG Kargo ağırlığı ?

Doğru
  3. DefKot

41 KG Kargo ağırlığı ?

Turuva taktiği, bence evini basmaları için kutuya adam koymuşlar.
  4. DefKot

hazır sistem alanlara sorum var

Bir çok hazır bilgisayar freedos olarak geliyor zaten belirtirler, siz kuruyorsunuz işletim sistemini
  5. DefKot

GameGaraj taksit nasıl yapılıyor?

Banka karta taksit olmaz kıredi kartı ile taksitlendirme yapabilirsiniz
  6. DefKot

Ben de bilgisayarı önce taksit ile almaya çalıştım sonra alamayıp peşin ödedim Bir kaç karta aynı sorun ile karşılaştım farklı kartlar dene ben en son çözdüm tam bu sefer de kart limiti yetmedi taksit için ben de direkt peşin verdim aldım
  7. DefKot

O kadar kolay değil taksit yapmak Kart limitinin izin vermesi gerek Kart game garaj tarafından desteklenmesi gerek Kartın taksit imkanı olması gerek 1643722888 Hocam ne bu resmiyet shhsbshznbs
  8. DefKot

Bu Sistem İle Yayın Yapılır mı?

Rahat rahat yaparsın
  9. DefKot

hazır sistem aldım ekran gelmiyor

- Eğer anakart açılış ekranı geliyorsa Klavye bozuk olabilir USB çıkışları bozuk olabilir - Eğer Hiçbir şekilde ekran gelmiyorsa Ekran kartını yanlış takmış olabilirsiniz Ekran kartı arızalı olabilir Monitör arızalı olabilir HDMI vb. Kablo arızalı olabilir
  10. DefKot

hazır sistem aldım ekran gelmiyor

Kabloları doğru bağladın dimi örneğin HDMI kablosu anakarta değil Ekran kartına takılır vb.
Top Bottom