O kadar kolay değil taksit yapmak3050 sistem geri gelmiş 3 ay taksitle 4000 TL taksite bağlamak istiyorum sepete vs. ekledim kart bilgilerini girince ödeme yap var taksite nasıl bağlıyorum, ben bulamadım yardımcı olun.
Hocam ne bu resmiyet shhsbshznbs
Öncelikle merhaba @quadoo ,
Almak istediğiniz ürünü sepete atın ödeme kısmına gelince illaki peşinmi taksitmi diye sorur diye düşünüyorum tabi bunun en doğru yolu müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. Tabi karar yinede sizin.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.
Huzurlu ve Mutlu Günler.
Hocam pek cıvıklığı sevmem.O kadar kolay değil taksit yapmak
Kart limitinin izin vermesi gerek
Kart game garaj tarafından desteklenmesi gerek
Kartın taksit imkanı olması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam baktım zaten bankkart'a 3 taksitle 4000 tl ye taksir oluyor. Adres ve diğer bilgileri doldurdum. Ödeme sayfasına git'e bastım. Kart bilgilerini girdim ama orada ödeme yap butonu var sadece.O kadar kolay değil taksit yapmak
Kart limitinin izin vermesi gerek
Kart game garaj tarafından desteklenmesi gerek
Kartın taksit imkanı olması gerek
Ha birde kartım kredi kartı değil banka kartı. Bir sorun olur mu?Hocam baktım zaten bankkart'a 3 taksitle 4000 TL ye taksir oluyor. Adres ve diğer bilgileri doldurdum. Ödeme sayfasına git'e bastım. Kart bilgilerini girdim ama orada ödeme yap butonu var sadece.
Ben de bilgisayarı önce taksit ile almaya çalıştım sonra alamayıp peşin ödedimHocam baktım zaten bankkart'a 3 taksitle 4000 TL ye taksir oluyor. Adres ve diğer bilgileri doldurdum. Ödeme sayfasına git'e bastım. Kart bilgilerini girdim ama orada ödeme yap butonu var sadece.
Banka kartına taksit yapılmıyor diye biliyorum.Hocam baktım zaten bankkart'a 3 taksitle 4000 TL ye taksir oluyor. Adres ve diğer bilgileri doldurdum. Ödeme sayfasına git'e bastım. Kart bilgilerini girdim ama orada ödeme yap butonu var sadece.
Ha birde kartım kredi kartı değil banka kartı. Bir sorun olur mu?
Banka karta taksit olmaz kıredi kartı ile taksitlendirme yapabilirsinizHocam baktım zaten bankkart'a 3 taksitle 4000 TL ye taksir oluyor. Adres ve diğer bilgileri doldurdum. Ödeme sayfasına git'e bastım. Kart bilgilerini girdim ama orada ödeme yap butonu var sadece.
Ha birde kartım kredi kartı değil banka kartı. Bir sorun olur mu?