Freedos geliyor diye biliyorum sen ayrıca format attırıyorsun. Freedos gelmiyorsa da deneme windows sürümüyle geliyordur yazar zaten sistemin sitesindeDa arşivinin yaptığı sistem gibi hazır bilgisayarlar da Windows kurulumu gelicek yani ekran kartı takıp sistemi kulanmaya başlıyomuyuz
Bir çok hazır bilgisayar freedos olarak geliyor zaten belirtirler, siz kuruyorsunuz işletim sisteminiDa arşivinin yaptığı sistem gibi hazır bilgisayarlar da Windows kurulumu gelicek yani ekran kartı takıp sistemi kulanmaya başlıyomuyuz
benim bildiğim sistem kurulum montaj yazıyo orda kurulup Windows deneme sürümü kurulup gönderilmiyomuFreedos geliyor diye biliyorum sen ayrıca format attırıyorsun. Freedos gelmiyorsa da deneme windows sürümüyle geliyordur yazar zaten sistemin sitesinde
Sistem kurulum dediği parçaların kasa içine toplanması diye biliyorum ben.benim bildiğim sistem kurulum montaj yazıyo orda kurulup Windows deneme sürümü kurulup gönderilmiyomu
ben sistem satış yerinde baktığımda göremedim nerde yazar acaba ?Sinerji deneme sürümü W10 Pro 64 bit kuruyor. Key ile aktif hale getiriyorsunuz. Driverlar ve BIOS son sürüme getiriliyor. Kendileri bu şekilde belirtiyor.
ama key anlamdan da kullanılabilir dimida gt2 de ekran kartı takıp window 11 deneme sürümü ile geldi key alıp aktifleştirdim sadece
kullanabilirsin tabii ki bazı özellikler açık olmuyor keyler ucuz 35 tl ye aldım benama key anlamdan da kullanılabilir dimi
ya daha Windows kurmakla uğraşmak istemiyorum o yüzden sordumkullanabilirsin tabii ki bazı özellikler açık olmuyor keyler ucuz 35 TL ye aldım ben
15 dakikada kuruluyor zaten. Nesi uğraştırıyor kiya daha Windows kurmakla uğraşmak istemiyorum o yüzden sordum