hazır sistem alanlara sorum var

berat gnr

80+
Reaksiyon skoru
60
Da arşivinin yaptığı sistem gibi hazır bilgisayarlar da Windows kurulumu gelicek yani ekran kartı takıp sistemi kulanmaya başlıyomuyuz

Da arşivinin yaptığı sistem gibi hazır bilgisayarlar da Windows kurulumu gelicek yani ekran kartı takıp sistemi kulanmaya başlıyomuyuz
Freedos geliyor diye biliyorum sen ayrıca format attırıyorsun. Freedos gelmiyorsa da deneme windows sürümüyle geliyordur yazar zaten sistemin sitesinde

Bir çok hazır bilgisayar freedos olarak geliyor zaten belirtirler, siz kuruyorsunuz işletim sistemini

Freedos geliyor diye biliyorum sen ayrıca format attırıyorsun. Freedos gelmiyorsa da deneme windows sürümüyle geliyordur yazar zaten sistemin sitesinde
benim bildiğim sistem kurulum montaj yazıyo orda kurulup Windows deneme sürümü kurulup gönderilmiyomu

Sinerji deneme sürümü W10 Pro 64 bit kuruyor. Key ile aktif hale getiriyorsunuz. Driverlar ve BIOS son sürüme getiriliyor. Kendileri bu şekilde belirtiyor.

Sinerji deneme sürümü W10 Pro 64 bit kuruyor. Key ile aktif hale getiriyorsunuz. Driverlar ve BIOS son sürüme getiriliyor. Kendileri bu şekilde belirtiyor.
ben sistem satış yerinde baktığımda göremedim nerde yazar acaba ?

da gt2 de ekran kartı takıp window 11 deneme sürümü ile geldi key alıp aktifleştirdim sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,434
Üyeler
186,487
Son üye
biosdaddy
Geri