Arama sonuçları: *

1. Diavelin

OMEGA LEGEND sistemdeki rampage kasa&psu değişmeli miyim?

Rampage marka olarak iyi bir marka değil ama videolarda da zaten global gerçek 80+ sertifikası olduğu gözüküyor patlıyor falan diyenleri çok dinleme ileride bir psu alır istersen video izleyerek kendin kablolama yaparsın yapmam dersende bilgisayarcıya parayla yaptır ama güvendiğin bir...
  2. Diavelin

3080li 12 400f li sistem için sıvı soğutma şart mıdır şartsa önerileriniz?

Arctic veya grizzly marka tercih edebilirsiniz bide hepsiburada ile sınırlı kalmayın üzülürsünüz güvenilir çok fazla site var teknobiyotik kötülenecek firma değil defolu ürün her firmada olur ve ürünleri kapalı kutu yolladıklarından teknobiyotik bunu bilemez bu üretici firmanın sorunu ama...
  3. Diavelin

Teknobiyotik güvenilir bi satıcı kendi sitesinde daha pahalı diye burdan attım daha önce kendimde teknobiyotikten alışveriş yaptım
  4. Diavelin

O paraya 240 tuf alıp parayı yazık etmeyin bunu alın kafanız rahat olsun https://www.pttavm.com/arctic-liquid-freezer-ii-360-intel-amd-islemci-destekli-pwm-sivi-sogutucu-ar-acfre00068a-p-118766535?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.13.1
  5. Diavelin

Daemon Bafir Sistem Tavsiye

Tam F/P kasa alınır nvidia istiyorsanız beklemeniz lazım kampanyalı kasalar bitti çünkü
  6. Diavelin

13-14k arası rtx 3000 serisi hazır sistem önerisi

stok bittiği için o da kaldırılmış aciliyetin yoksa bence beklemeni öneririm
  7. Diavelin

aynı özellikte vatanda da sistem var
  8. Diavelin

Bunu alma Bunu al neden dersen upgrade olarak önü açık ve 12100f in tek çekirdek performans r5 500 den daha iyi
  9. Diavelin

Tecrübeleriniz ve Önerileriniz Önemli

27 bine 3080li kasalar var hocam isterseniz ondan da tercih edebilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/195219/rraenee-3080-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. Diavelin

Gaming gen kargolama suresi

Sisteme geç giriyorlar kargo normalde gönderiliyor sadece sisteme girmiyorlar mı diyim anakart aldım çarşamba günü sabahı kargoya verilmesi lazım normalde paketlendi yazıuordu sadece ama kargo perşembe günü geldi hala düzeltmemişlerdi bence sisteme girmediklerinden diye düşünüyorum 1665477028...
  11. Diavelin

15.300 ₺'ye RTX3060 Ryzen 5 5500 sistemi almak mantıklı mı?

Abdullah beyin tanıttığı sistemi alın hem ileride upgrade yapmak için önü açık bir sistem sizin gösterdiğiniz sistemin önü açık değil
  12. Diavelin

Bu fiyata bu sistem iyi mi ?

O zaman mantıklıymış hocam
  13. Diavelin

Bu fiyata bu sistem iyi mi ?

O sistem yerine bunu tercih etmeniz daha iyi olcaktır en azından upgrade açık bir sistem ileride bişeyler yapabilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/195045/bela-3080-intel-i5-12400f-asus-geforce-tuf-rtx-3080-gaming-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1665412679 Benim attığıma...
  14. Diavelin

Bu sistem nasıl? Güzel mi alınır mı ?

Katılıyorum bu sistem daha iyi
  15. Diavelin

Bu sistem nasıl? Güzel mi alınır mı ?

Turbox ve Izoly gibi bilmeyen insanları kandıran markalardan uzak durun
  16. Diavelin

Unlost eco v2 alınır mı?

Güncel olarak 0 alınabilecek en mantıklı o var bence çünkü diğer sitelere baktığımda daha iyisini göremedim
  17. Diavelin

Unlost eco v2 alınır mı?

Daha demin bir arkadaşa daha önerdim bu sistem daha iyi olcaktır https://www.gencergaming.com/liber-/-ryzen-5-4500-/-geforce-gtx-1650-/-480-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
  18. Diavelin

Beyler sizce bu kasa nasıl

Boş yapmak değil sistem konusu pc hocasınındı ben pc hocasının sistemi sandım meğerse farklı bir youtubera aitmiş olay yanlış anlaşılmadan kaynaklı
  19. Diavelin

Fenix Gold Sistemi 27000 TL'ye Alayım mı?

Sistem çok dengesiz 4k oynamicaksan almak sorun yaratır
  20. Diavelin

Beyler sizce bu kasa nasıl

Tamamdadenilen video zaten tarih olarak 2021 haziran tarihli ben mi yanlış video bakıyorum pc hocasının 3070ti lı sistem tanıttığı asus rog sistem var başka göremedim ben
Top Bottom