Neler Yeni

Gaming gen kargolama suresi

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Arkadaslar 3 ekimde 3080 li bir hazir sistem siparisi yapmistim gaming genden.Fakat 11 ekim oldu hala test asamasinda oldugu soylendi.Suistimal mi ediliyoruz napiliyoruz?2 gundur test asamasinda oldugu soyleniyor l.Fakat canli yardima sordugumda testlerin 2-6 saat surdugu soylendi.Guvenip 30 bin lira lik sistem aliyoruz aldimigimiz hizmet bu olmamali

Son düzenleme:

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben de bir ürünü iadeye göderdim ölmeden para yatacka inş hesabımıza

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Sisteme geç giriyorlar kargo normalde gönderiliyor sadece sisteme girmiyorlar mı diyim anakart aldım çarşamba günü sabahı kargoya verilmesi lazım normalde paketlendi yazıuordu sadece ama kargo perşembe günü geldi hala düzeltmemişlerdi bence sisteme girmediklerinden diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bir ürünü iadeye göderdim ölmeden para yatacka inş hesabımıza
Valla hocam bende gönderdim dün inş hızlı yatırırlar

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son donemlerde gaming gen hakkinda cok olumsuz mesaj gormedigim icin siparis vermistim pisman oldum.Sehrimdeki vatandan biraz daha pahaliya alip elden alsam daha iyi olcakmis en azindan orda pesin fiyatina taksit yapiyorlar

Sisteme geç giriyorlar kargo normalde gönderiliyor sadece sisteme girmiyorlar mı diyim anakart aldım çarşamba günü sabahı kargoya verilmesi lazım normalde paketlendi yazıuordu sadece ama kargo perşembe günü geldi hala düzeltmemişlerdi bence sisteme girmediklerinden diye düşünüyorum

Valla hocam bende gönderdim dün inş hızlı yatırırlar
Dogrudur hocam da 8 gun oldu yani bir zahmet sisteme girsinler artik isleri ne bunlarin

coldfiree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fevzi
24 eylülde sipariş verdiğim hazir sistem 4 ekimde kargoya verildi 5 ekimde elime geçti. Yaklaşık 11 gün sürdü.

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Bugün arayıp bilgi aldım ram lerde problem olmus mavi ekran hatası veriyormuş.Yarın testler yeni ramlerle tekrar yapılıp çıkış sağlanır dendi bekliyoruz bakalım

24 eylülde sipariş verdiğim hazir sistem 4 ekimde kargoya verildi 5 ekimde elime geçti. Yaklaşık 11 gün sürdü.
Yine uzun sürmüş hocam ya herhangi bir sıkıntısı oldu mu peki şuan kullanırken

coldfiree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Fevzi
Yine uzun sürmüş hocam ya herhangi bir sıkıntısı oldu mu peki şuan kullanırken
Yok hocam şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı şimdilik. Bir arkadaşın egzoz fanı ters takılmış siz yine de gelince detaylı inceleyin.

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
Yok hocam şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı şimdilik. Bir arkadaşın egzoz fanı ters takılmış siz yine de gelince detaylı inceleyin.
Tamamdır cok tesekkurler elime ulasınca guncellerim burayı :)

Yasar68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
MİKAİl Yaşar
Arkadaslar 3 ekimde 3080 li bir hazir sistem siparisi yapmistim gaming genden.Fakat 11 ekim oldu hala test asamasinda oldugu soylendi.Suistimal mi ediliyoruz napiliyoruz?2 gundur test asamasinda oldugu soyleniyor l.Fakat canli yardima sordugumda testlerin 2-6 saat surdugu soylendi.Guvenip 30 bin lira lik sistem aliyoruz aldimigimiz hizmet bu olmamali
Merhaba bende sistem sipariş ettim tam 12 günde geldi eğer kargoya gidip ben teslim almasaydim süre uzatacaktı araya Pazar günü girecekti yani ama sistem sağlam ve güzel geldi sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam ve inşallah sizin sisteminizde yakın zamanda iyi bir şekilde gelir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Ben gpu almistim sadece bir urun oldugu icin 1 gunde gelmisti sitem almistim 4 gun sonra gelmisti sizinki cok uzun surmus cidden

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
13 Ekim Perşembe kargoya anca verildi cumartesi en geç tarafınıza ulaşır dendi.Beklemedeyiz.

batusan15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur Yalçın
15 Ekim cumartesi gunu geldi siparişim; fakat kasanın kenarı kırık geldi ama geri yollamayı dusunmuyorum.Kasanın kenarında hafif cizikler var onun dısında bir sorun yok gibi duruyor arkadaslar.Cok sessiz çalışmıyor gibi geldi bana on fanlardan hafif ses geliyor gibi acaba vidaları gevsek olabilir mi

Ekler

• kasa foto gaming gen.PNG
    kasa foto gaming gen.PNG
    557.9 KB · Hit: 23
Top Bottom