Neler Yeni

Beyler sizce bu kasa nasıl

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Tamam beklesin.İnsanlar sadece İstanbul'da oturuyor zaten.
Sistem iyiyse zaten bilet parası verip gitmeye değer, Ankara için de çoğu insan öyle yaptı zaten sen pcye o kadar para verecek adamsan bilete bakmazsın değil mi? Ya da arkadaşı varsa arkadaş akrabası varsa akraba aracılığı ile de yollarlar yani.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Dolar 10 ken satılan bir sistem zaten o zaman rtx 3070ti fiyatı 6500 ile 8000 arası ve sistem 20k değil 24k idi yani abartılıcak üst düzey bir indirim olmadı yarı yarıya fiyat vermek zor olsa bile stok çok düşük olcaktır

bilmeden konuşmayın hocam adamın neler çıkardığını biliyor herkes GTA6 20K DAN ÇIKTI 3070 Tİ VARDI. 2.elde kim kimi düdüklerse zaten orayı karıştırmayın

MYSTIC

80+ Silver
Sistem iyiyse zaten bilet parası verip gitmeye değer, Ankara için de çoğu insan öyle yaptı zaten sen pcye o kadar para verecek adamsan bilete bakmazsın değil mi? Ya da arkadaşı varsa arkadaş akrabası varsa akraba aracılığı ile de yollarlar yani.
Sanki herkesin akrabası varmış gibi...Ve sanki herkes İstanbul'a yakınmış gibi..Aynen zaten Türkiye'nin 5 ölgesi var.Marmara,ege, Karadeniz'in yarısı,İç Anadolu'nun yarısı,Akdeniz'in yarısı.Aynen kardeşim.Sanki herkes aynı durumdaymis gibi konuşuyorsunuz ya çok şaşırıyorum.Bir kişinin bir PC için İstanbul'a gitmemesinin yüzlerce nedeni olabilir.Ama siz hala gitsin diyorsunuz.Ha bi de herkes yetişkinmiş gibi..12-15 yaş arasındaki çocuklar bu pcyi alamayacak yani.Ailesi bı PC için gitmez çünkü.Sacma saçma yorumlar yapmayın.

Bu durumda yapılması gereken şey, imkanın varsa İstanbul'a gideceksin,yoksa toplama alacaksın.Hem diyelim ki biletle vs. Gittin İstanbul'a.Sonra bı baktın sistem içine sinmedi, beğenmedin.Ne olacak? Evet beğenmemek biraz zor olur ama %0 da değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar 10 ken satılan bir sistem zaten o zaman rtx 3070ti fiyatı 6500 ile 8000 arası ve sistem 20k değil 24k idi yani abartılıcak üst düzey bir indirim olmadı yarı yarıya fiyat vermek zor olsa bile stok çok düşük olcaktır
Dolar 10ken mi?:kekw::kekw::kekw:

Dolar en son geçen sene 10du haberin olsun ha😀😀😀

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Sanki herkesin akrabası varmış gibi...Ve sanki herkes İstanbul'a yakınmış gibi..Aynen zaten Türkiye'nin 5 ölgesi var.Marmara,ege, Karadeniz'in yarısı,İç Anadolu'nun yarısı,Akdeniz'in yarısı.Aynen kardeşim.Sanki herkes aynı durumdaymis gibi konuşuyorsunuz ya çok şaşırıyorum.Bir kişinin bir PC için İstanbul'a gitmemesinin yüzlerce nedeni olabilir.Ama siz hala gitsin diyorsunuz.Ha bi de herkes yetişkinmiş gibi..12-15 yaş arasındaki çocuklar bu pcyi alamayacak yani.Ailesi bı PC için gitmez çünkü.Sacma saçma yorumlar yapmayın.

Bu durumda yapılması gereken şey, imkanın varsa İstanbul'a gideceksin,yoksa toplama alacaksın.Hem diyelim ki biletle vs. Gittin İstanbul'a.Sonra bı baktın sistem içine sinmedi, beğenmedin.Ne olacak? Evet beğenmemek biraz zor olur ama %0 da değil.

Bunların olup-olmama ihtimalini bilmiyorum açıkçası ben de bunları göz önüne alarak söylüyorum ki kişinin daha kaç yaşında olduğunu bile bilmiyoruz yani hiç bir şey belli değil belli olmayan bir şey için konuşmayalım bence de.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan

Tamamdadenilen video zaten tarih olarak 2021 haziran tarihli ben mi yanlış video bakıyorum pc hocasının 3070ti lı sistem tanıttığı asus rog sistem var başka göremedim ben

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Salladın hocam 2-3 hafta önce çıktı sistem dolar 17-18 lira arasıydı taş gibi sistemdi 1 haftada bitmedi stok 20k idi Sonradan 2 şer k arttı yani bilip bilmeden boş yapmayın pek

Tamamdadenilen video zaten tarih olarak 2021 haziran tarihli ben mi yanlış video bakıyorum pc hocasının 3070ti lı sistem tanıttığı asus rog sistem var başka göremedim ben
Değil.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Salladın hocam 2-3 hafta önce çıktı sistem dolar 17-18 lira arasıydı taş gibi sistemdi 1 haftada bitmedi stok 20k idi Sonradan 2 şer k arttı yani bilip bilmeden boş yapmayın pek
Boş yapmak değil sistem konusu pc hocasınındı ben pc hocasının sistemi sandım meğerse farklı bir youtubera aitmiş olay yanlış anlaşılmadan kaynaklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmed Zahid YILMAZ
Ince hesapta böyle bir kasaya denk geldim ve cidden çok hoşuma gitti sizinde fikrinizi almak istiyorum açıkçası bu kasa bu fiyata değer mi alınır mı sizce
daha ucuz ve güzel kasalar oluyor youtubeda donanım arşivi indirimlerindende bakabilirsin yeni pc olunca kaçırma

Top Bottom