Sizce full tower kasa alınır mı?

Şahsi fikrim bu kadar büyük kasaya gerek olmaması yönünde. Ağır ve hantal. Kaldı ki için tamamıyla doldurulmayacak muhtemelen.
Ağır ve hantal kısmı anlamsız geldi hocam. Hangimiz kasayı tüm gün bir yerden bir yere götürüyoruz ki? ayda yılda bir altını ya da tamamını temizlemek istersek belki hareket ettiriyoruzdur. Ha çok rgb var benim hoşuma gitmiyor ama konu sahibi arkadaş gibi onunda seveni olabilir.

Ağır ve hantal kısmı anlamsız geldi hocam. Hangimiz kasayı tüm gün bir yerden bir yere götürüyoruz ki? ayda yılda bir altını ya da tamamını temizlemek istersek belki hareket ettiriyoruzdur. Ha çok rgb var benim hoşuma gitmiyor ama konu sahibi arkadaş gibi onunda seveni olabilir.
"Hantal” ve “ağır” tabirleri görünüşle de alakalı. Sadece somut olarak değil. Kasa fazla büyük ve sert bir duruşa sahip, bu da bana göre estetik olarak hoş görünmüyor şahsen. Masada devasa yer kaplayacak olmasıda cabası.

Bu kasayı cidden çok seviyorum hem full metal olması hemde görüntüsünden dolayı ama 29 kilo gibi bir ağırlığı var mesh panelleri bile metal olması lazım sizce full tower kasa alınır mı ileride net olarak almak istediğim kasalardan bir tanesi bu cosmos olanıda aşırı iyi gözüküyor ama bu biraz daha hoşuma gitti
Bu kasa daha geçen 8 bine satılıyordu. Bu paralar verilmez bence.

Arkadaşlar pahalı değmez vesaire yorum yapan arkadaşlar bu zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir konu var şimdi bu tarz büyük bir kasa almak isteyen adamın gözüne hoş görünüyorsa bütçesi varsa deyip değmeyecek kısmı tamamen ona kalmış bir şey sana göre o degmiyor olabilir ama bana göre de 25.000 TL bu kasa için iyi bir fiyat olabilir bu tamamen kişinin kendi imkanı ve tercihi yani değmez etmez diyenler için bu kasanın soğutmama performansı piyasada görebileceğiğiniz hiçbir kasada da yok ayrıca şu kasaya hiç fan takmadan ekran kartı 55 60°’yi geçmiyor misal veriyorum yani kişinin zevkine bu kasa hoş geliyorsa 25.000 TL’nin deyip demeyeceği tamamen zevk sahibine bağlı bir kasa pahalı diye illa değmez çok kötü alınmaz diye bir şey yok

"Hantal” ve “ağır” tabirleri görünüşle de alakalı. Sadece somut olarak değil. Kasa fazla büyük ve sert bir duruşa sahip, bu da bana göre estetik olarak hoş görünmüyor şahsen. Masada devasa yer kaplayacak olmasıda cabası.
Bunun içini doldurduktan sonra çoğu masaya koyamazsın ki

Bende ilk aldığımda 70 e aldım suan sistem 140-145 e geldi üç beş ekleyerek bu iş öyle 3-5 ekleye ekleye bu hale geliypr :)
Evet cidden 3-5 ekleye ekleye sistemler gelişiyor şimdi psu değişeceğim önceliğim psu yani 1200W cratos modelini aldıktan sonra ekran kartı ve m2 kısmına geçmeyi düşünüyorum kasayı en sona bırakırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koyanlar vardı ondan dolayı o şekilde dedim.
Evet varda 40 kiloya yakın bir ağırlığı oluyor ben bir çok kişinin yerde kullandığını görmüştüm birde bu kasalar genelde ömürlük oluyor

Bu kasayı cidden çok seviyorum hem full metal olması hemde görüntüsünden dolayı ama 29 kilo gibi bir ağırlığı var mesh panelleri bile metal olması lazım sizce full tower kasa alınır mı ileride net olarak almak istediğim kasalardan bir tanesi bu cosmos olanıda aşırı iyi gözüküyor ama bu biraz daha hoşuma gitti
Hocam güzel olması doğru ama kasaya buladar para vermek bence anlamsız ben de yeni sistem toplamış biri olarak kendi kasamı 6699 tl ye aldım. Sen de bu tarz bir şey alıp kalan parayı bileşenlere ekleyerek yükzeltmeyi düşünebilirsin bence.

Hocam güzel olması doğru ama kasaya buladar para vermek bence anlamsız ben de yeni sistem toplamış biri olarak kendi kasamı 6699 tl ye aldım. Sen de bu tarz bir şey alıp kalan parayı bileşenlere ekleyerek yükzeltmeyi düşünebilirsin bence.
Zaten istediğim herşeye sahip bir bilgisayarım var hocam m2 yükseltmesi psu yükseltmesinden sonra ekran kartıda gerek duymuyorum aslında şuan zaten herşeyi 2k ultrada oynayabiliyorum belki 9080xt bekleyebilirim nvidia bakmak yerine o zaman değişebilir ama ekran kartıda muamma psu ve m2 takviyesinden sonra aman aman birşeyim kalmıyor yani bir kasaya 25-30k verebilirim fanlarıda bir şekilde çözerim sonraki süreçte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ofis masası aldım büyük ofis masasında kullanıyorum alan geniş olduğu için
Çok iyi hocam dediğim şekilde sadece fikir almak için açtım konuyu lazım olan m2 ve psu kaldı duruma bağlı ekran kartı şuan bir sorunu yok 9080xt beklenebilir belki veya direkt yeni nesil gpu lar oda isteğe bağlı olur 2k ultrada herşeye açabiliyorum hali hazırda

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 6
Geri