Neler Yeni

Beyler sizce bu kasa nasıl

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Mustafa Aydemir

MYSTIC

80+ Silver

Şunu alıp 2. elde bir ekran kartı alırsan daha iyi olur.
kasa-psu kötü.18.8K vereceğim bir sistemde böyle kötü bir psu,H610 çipsetli anakart istemezdim.Üzerine 1k daha ekler istediğim şekilde,kaliteli bir sistem toplardım.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,792
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Agahahah kamp kurulmuş
Ama buradaki problem şu kasanın ne olduğunu bilmiyoruz stok bilmiyoruz bok da çıkabilir o yüzden dediğin gibi kimse gidip de sabahtan sıraya girmez

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Ama buradaki problem şu kasanın ne olduğunu bilmiyoruz stok bilmiyoruz bok da çıkabilir o yüzden dediğin gibi kimse gidip de sabahtan sıraya girmez
Valla 3070 ti dan iy ekran kartlı kasa 19 k dan ucuzsa param olsa sabah 7 de orda olurdum

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
kasa-psu kötü.18.8K vereceğim bir sistemde böyle kötü bir psu,H610 çipsetli anakart istemezdim.Üzerine 1k daha ekler istediğim şekilde,kaliteli bir sistem toplardım.
zaten itopya sistemi ne bekliyorsun ki kıçı kırık asus tuf mı alınır o fiyata sen düşün bir de zaten bu sistemi alıp kasa psu satsan daha iyisini alırsın az akıl.

MYSTIC

80+ Silver
zaten itopya sistemi ne bekliyorsun ki kıçı kırık asus tuf mı alınır o fiyata sen düşün bir de zaten bu sistemi alıp kasa psu satsan daha iyisini alırsın az akıl.
Boşu boşuna masraf ve uğraş yani öyle mi?Hem itopya sistemi ne bekliyorsun ki mi?Bu nasıl bir aşağılama?!Hem asus tufa gerek yok.Dark Guardian+High power alsan yeter.Bunları satmaya uğraşana kadar tek tek toplarım daha iyi."AZ AKIL"

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Boşu boşuna masraf ve uğraş yani öyle mi?Hem itopya sistemi ne bekliyorsun ki mi?Bu nasıl bir aşağılama?!Hem asus tufa gerek yok.Dark Guardian+High power alsan yeter.Bunları satmaya uğraşana kadar tek tek toplarım daha iyi."AZ AKIL"
Bunun tartışmasını yapmayacağım zaten kasayı örnek olarak attım, İtopya kasayı yenilerse daha ucuza alınabilir. İtopyanın sattığı fiyattan alınırsa az masraf ile daha iyisin toplarsın kartı da 2. el gayet iyi bir kasa olur lütfen uzatma battıkça batma.

MYSTIC

80+ Silver
Bunun tartışmasını yapmayacağım zaten kasayı örnek olarak attım, İtopya kasayı yenilerse daha ucuza alınabilir. İtopyanın sattığı fiyattan alınırsa az masraf ile daha iyisin toplarsın kartı da 2. el gayet iyi bir kasa olur lütfen uzatma battıkça batma.
Neden 18.8kya sistem toplayıp da 2. el ürün alıyorum?Sen battıkça batma.Tartışmasını yapmaycaksan bir tane emoji at geç.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İnsanları boş boş hayallerle umutlandırmayın 30klık pcyi kimse yarı fiyatına vermez bu dönemde 2. El pcler bile yarı fiyatına zor bulunuyor
bilmeden konuşmayın hocam adamın neler çıkardığını biliyor herkes GTA6 20K DAN ÇIKTI 3070 Tİ VARDI. 2.elde kim kimi düdüklerse zaten orayı karıştırmayın

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Neden 18.8kya sistem toplayıp da 2. el ürün alıyorum?Sen battıkça batma.Tartışmasını yapmaycaksan bir tane emoji at geç.
Bütçenin tamamını kullanıp-kullanmamak alan kişide gitsin PC hocasının sistemini beklesin o halde daha iyi sistem alır, güldürme lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,025
Üyeler
169,045
Son üye
akoyar
Top Bottom