Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Incehesaptan aldığım hazır sistem sepette kendine kendine değişti lütfen yardım

Doğru 1 TB . Farklı bir ürün gönderemezler SSD'de . Gönderirlerse şikayet talebi açarsın. Gerekirse de THH'ye başvurursun yanlış ürün gönderildiğine dair.
  2. DonanımFikir

Incehesaptan aldığım hazır sistem sepette kendine kendine değişti lütfen yardım

Eğer siparişinle alakalı kayıtlı mailine ileti gelmişse orada ne yazıyor? Mesela siparişimde [İncehesap] böyle mail gelmişti. Sipariş özetinde bunun gibi satın aldığın zamana ait isim bilgi mevcuttur. Orada 512GB yerine 1TB yazıyorsa İncehesap'a ulaşırsın.
  3. DonanımFikir

Izoly bilgisayarlar nasil sizce ?

Gerçekten kötü çünkü bu sistemi alırsın uzun ömürlü kullanamazsın performans bakımından. Adobe photoshop bile 5600xt li ekran kartlı bilgisayarımda render aşamasında kasabiliyor. Attığın sistemde girişinde girişi ekran kartı rx550 var . Yani üstüne bi 6000TL daha koy çok çok daha iyisini alırsın...
  4. DonanımFikir

Arkadaşım Bu Sistemi Almış H.O G.O?

Kapıdan reddetsin kargocuya direk kapıdan iade istiyorum vb. desin kapıyı vb. açmasın. Yeterki o pahalı sistemi almasın. Kaç yıllık işlemcili sisteme 16.000TL bayılmak hiçbir mantığı yok. NOT: Babamı ikna edip şuan kullandığım DA sistemi almıştım eskiden yıllar oldu, çok şükür izin verdi ve çok...
  5. DonanımFikir

Çözüldü✓ YA EKRANA PLASTİK HESAP MAKİNESİ GELDİ BÖYLE OLDU

Zamanında monitörümü satmasaydım ucuzdan sana gönderirdim. Uygun fiyata satabilecek arkadaş arayacaksın ilanlardan veya tanışın varsa ona danışacaksın elinde fazladan monitörü varsa.
  6. DonanımFikir

Şimdiden geçmiş olsun 144hz monitörlerin piyasası uçtu gitti. Dediğim gibi garantisi varsa şansını dene.
  7. DonanımFikir

Monitör umarım çok pahalı değildir 2.el ucuza alınmış vb. dir. Çünkü çok pahalı ise kuzenin aşırı ve aşırı kızacaktır. Ucuza almışsa bir şekilde harçlık biriktirip ona hediye ucuz monitör alabilirsin tekrardan. Ölü Pixel vb. olsa sorun olmazda direk fiziksel hasar ve panel de tabii ki hasar görmüş.
  8. DonanımFikir

sizce dolandırılırmıyım

Dolandırılmazsın yakın zamanda 2500TL ucuza daha performanslısı [Son DonanımARŞİVİ Sisteminden bahsediyorum] SIFIR olarak satıldı.
  9. DonanımFikir

Çözüldü✓ Acil! Technopat MAGİC- Mentor Fox

Technopat olan daha iyi bence. Özellikleri ve parça kalitesi olarak.
  10. DonanımFikir

Daha iyisi size nasip olur inşallah ben aldım beyler h.o? G.o?

1TB daha mantıklı , sonuçta sistemini kuracaksın , oyunları driverları indireceksin . Yüksek depolama güzel olur. Ayrıca 980 modelini beğenmeyen çok vardı Samsung'ta.
  11. DonanımFikir

Daha iyisi size nasip olur inşallah ben aldım beyler h.o? G.o?

PSU'yu 650Watt seçmen iyi olmuş kart ve işlemci güçlü olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum. Keşke fiyat farkı fazla olmasaymış. 550 Watt psu kullanıyorum 5600xt 3600 kombosunda kullanıyorum , bana bile yetmediğini hissediyorum. 1682105252 Hayırlı olsun bu arada kalite olarak iyi.
  12. DonanımFikir

🔥🔥 VATAN GAMETALK 3 🔥🔥 ( İNDİRİM BİTTİ )

Sistemi Satmayı düşünenler forumdaki ''İkinci El" bölümünde belirtsin . Diğer türlü konu kirliliği artıyor. Kalite fiyat olarak iyi . Alanlara hayırlı olsun.
  13. DonanımFikir

Gencer gaming 1000 lira rx 6700 indirimi kaçırmayın !

https://www.gencergaming.com/shiftdelete-sd2-/-ryzen-5-5500-/-rtx-3050-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari Net bir şey söyleseydin keşke , r5 5500 var daha düşük bir işlemci dediğinde.
  14. DonanımFikir

IZOLY Witcher trendyolda 13 bin sizce alınır mı

Satın aldığın sistemin dışı böyle janjanlı olur ama içi düşüdüğün gibi olmaz, bana göre turbox ve izoly pcler öyle. YT kanallarının çıkardığı sistemlere bakabilirsin -Güvendiklerinden olsun-[Bu ay mutlaka gelir, tabii ki piyasaya uygunluğuna göre araştırıp al derim.]
  15. DonanımFikir

Donanım Arşivi I Sistem İncelemesi Yayında !

Modart'ın geçen gün çıkardığı sistem çok daha iyiydi bence.
  16. DonanımFikir

Bugün Itopya İndirimde Ne Alacaksınız

Hoparlör gelir inşallah. Çok büyük indrim olacağını sanmıyorum, bazı kalemlerde güzel indirim olur.
  17. DonanımFikir

Abdullah Abinin Yeni Sistemi Alınır mı

5600XT 6000 serisinde AMD çok çok daha iyileşti özellikler açısından.
  18. DonanımFikir

Abdullah Abinin Yeni Sistemi Alınır mı

Kasımda da alabilirsin, o zaman aşırı ucuzlar sonra bakacaksan. Amd öneririm , genel olarak iyiler bence. İntel alacaksan da 12. Nesil işlemcilerdekiler daha iyi bence.
Geri