Neler Yeni

Izoly bilgisayarlar nasil sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Sevim
Bütçe
6000
Hocalarım selamlar.
5600 6000 tl kadar limitim var
İnternette izoly nin kasaları var
Amacım oyundan çok kodlama yazılım çaplı c# , c+ , sublime text tarzında kodlama yazılımları kullancam.
Adobe photoshop 2022 kullancam.

Oyun olarak sadece ets 2 ve minecraft oynicam

Ve izolynin hazir kasası var bu kasayı alırsam sorun olur mu ? Şimdi demeyin ki kötü vb sadece ihtiyaç için ve belirttiğim işlemler için lazım.

16 GB DDR3 Ram
4 GB ddr5 Ekran Kartı
3. Nesil i5 İşlemci
Vb vb.
Ürün adresi: https://www.hepsiburada.com/zoly-n1...FK57O?magaza=İzoly&url_src=and-product-detail

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Gerçekten kötü çünkü bu sistemi alırsın uzun ömürlü kullanamazsın performans bakımından.
Adobe photoshop bile 5600xt li ekran kartlı bilgisayarımda render aşamasında kasabiliyor.
Attığın sistemde girişinde girişi ekran kartı rx550 var . Yani üstüne bi 6000TL daha koy çok çok daha iyisini alırsın indirimlerde vb.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Sevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten kötü çünkü bu sistemi alırsın uzun ömürlü kullanamazsın performans bakımından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adobe photoshop bile 5600xt li ekran kartlı bilgisayarımda render aşamasında kasabiliyor.
Attığın sistemde girişinde girişi ekran kartı rx550 var . Yani üstüne bi 6000TL daha koy çok çok daha iyisini alırsın indirimlerde vb.
1 2 sene arası beni götürse yeterli aslında hocam maks limit 6000 çünkü başka kredi çekemiyorum yani idarelik olsa yeterli

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkinci ele yönelin,1660s veya Rx 5600 XT sistem toplanabilir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Donanım açısından pek bilgim yok hocam 6000tlye tüm özellikler dahil bi toplama sistem önerisi yaparmisin tüm bileşenler hariç
Hocam şu an müsait değilim, eve geçtiğim zaman bakacağım.

Golf 4 R32

80+ Silver
1 2 sene arası beni götürse yeterli aslında hocam maks limit 6000 çünkü başka kredi çekemiyorum yani idarelik olsa yeterli
Götürmez gocam götürmez almayın işte. Ya bile bile kazıklanmak hiç mi zoruna gitmiyor?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
hocam su adobe disindakiler kolay adobeyi kaldiracak pc ayarlanabilir mi bilmiyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İkinci ele yönelmekten başka bir care yok gibi yada bütceni bence biriktir biraz daha fazla olunca o zaman topla dediğin sistemler iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Sevim
hocam su adobe disindakiler kolay adobeyi kaldiracak pc ayarlanabilir mi bilmiyorum.
İnşallah hocam 🙏🏻 suan kullandığım casper Nirvana c370 de kullanıyorum çok küçük kasılmalar olsada götürüyor

İkinci ele yönelmekten başka bir care yok gibi yada bütceni bence biriktir biraz daha fazla olunca o zaman topla dediğin sistemler iyi değil.
Öyle olucak gibi hocam casper c370 ile yetinmeye devam suanlik ☺️

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
İnşallah hocam 🙏🏻 suan kullandığım casper Nirvana c370 de kullanıyorum çok küçük kasılmalar olsada götürüyor

Öyle olucak gibi hocam casper c370 ile yetinmeyen devam suanlik ☺️
En azından birazda olsa arttırmaya çalış olmadı boş vakitlerin varsa part time iş'de çalışabilirsin sanırım kodlama veya tasarım bilgin var freelencer sitelerinde satış yapabilirsin.

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Hocam bence biraz biriktirip almalısın bütçen 10 15 gibi olursa rahat güzel bir sistem toplarsın parana yazık edersin..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,428
Üyeler
164,309
Son üye
mustafa2122
Top Bottom