Geçmiş olsunYA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
plastik makinesinden ziyade buna başka bir şey gelmiş monitör panelleri hasasstırda bu kadarda kolay çöp olacak değiller buna bildiğin biri yumruk atmış sankiYA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
Kuzenin olsam seni tekme tokat döverdim bu arada kuzenin büyükse sen ülkeyi terk et iyi dayak yiceksin çünküYA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
13 yaşında ya kaç liraya yapılır agaplastik makinesinden ziyade buna başka bir şey gelmiş monitör panelleri hasasstırda bu kadarda kolay çöp olacak değiller buna bildiğin biri yumruk atmış sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kuzenin olsam seni tekme tokat döverdim bu arada kuzenin büyükse sen ülkeyi terk et iyi dayak yiceksin çünkükuzenine yeni bir monitör alman gerek.
1413 yaşında ya kaç liraya yapılır aga
plastik makinesini birimi fırlattı tam olarak ne oldu birde monitör marka model ne13 yaşında ya kaç liraya yapılır aga
14
Allahım çok kötüyüm
Monitör umarım çok pahalı değildir 2.el ucuza alınmış vb. dir.YA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
Philips 144 hzMonitör umarım çok pahalı değildir 2.el ucuza alınmış vb. dir.
Çünkü çok pahalı ise kuzenin aşırı ve aşırı kızacaktır. Ucuza almışsa bir şekilde harçlık biriktirip ona hediye ucuz monitör alabilirsin tekrardan.
Ölü Pixel vb. olsa sorun olmazda direk fiziksel hasar ve panel de tabii ki hasar görmüş.
Modelini tam olarak bilmiyorumPhilips 144 hz
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-full-hd-va-led-oyuncu-fiyati,1654910153.html muhtemelen budur 4bin lira yaz masrafPhilips 144 hz
Modelini tam olarak bilmiyorum
Şimdiden geçmiş olsun 144hz monitörlerin piyasası uçtu gitti. Dediğim gibi garantisi varsa şansını dene.Philips 144 hz
Modelini tam olarak bilmiyorum