attığın philips monitördenHangi monitörden
Yok la kuzenim çok biri asla öyle bişey yapmam o kadar şey oldu monitöre sağlık olsun diyoşeytana uymak istersen kuzenini bilgisayarın başına getir artık bilgisayar nerde bilmiyorum yalandan bir sebeple kavga çıkar biraz dalaşın hop ordan çocuğu monitöre itiyorsun hop çocuk sonra bunu görünce kendisi kırıyor zannediyor kimse senden para istemez istesede kaşınmasaydı vs dersin muhtemelen kuzenle aranız bozulur artıkyok tercih sana kalmış tamir veya yenisinide alabilirsin tabi.
sinsice bir planmış ha
144 hz mi hocam
Ama iyi plan .dşeytana uymak istersen kuzenini bilgisayarın başına getir artık bilgisayar nerde bilmiyorum yalandan bir sebeple kavga çıkar biraz dalaşın hop ordan çocuğu monitöre itiyorsun hop çocuk sonra bunu görünce kendisi kırıyor zannediyor kimse senden para istemez istesede kaşınmasaydı vs dersin muhtemelen kuzenle aranız bozulur artık tercih sana kalmış tamir veya yenisinide alabilirsin tabi.
sinsice bir planmış ha
YA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
kuzeni sağlık olsun demiş geçmiş zenginler herhaldeHocam kuzenin olaydan haberi var mı?
Yok hocam zengin değiliz çok üzüldü, çok özür diledimkuzeni sağlık olsun demiş geçmiş zenginler herhalde
VarHocam kuzenin olaydan haberi var mı?
panel gitmiş bildiğinYA YARDIM EDİN LÜTFEN KAÇ LİRAYA PATLAR BU YAA KUZENÜMİN BİDE YAAAAA LÜTFEN. YARDIMM.
şeytana uymak istersen kuzenini bilgisayarın başına getir artık bilgisayar nerde bilmiyorum yalandan bir sebeple kavga çıkar biraz dalaşın hop ordan çocuğu monitöre itiyorsun hop çocuk sonra bunu görünce kendisi kırıyor zannediyor kimse senden para istemez istesede kaşınmasaydı vs dersin muhtemelen kuzenle aranız bozulur artık tercih sana kalmış tamir veya yenisinide alabilirsin tabi.
sinsice bir planmış ha
ne kafayla yazdın bunuşeytana uymak istersen kuzenini bilgisayarın başına getir artık bilgisayar nerde bilmiyorum yalandan bir sebeple kavga çıkar biraz dalaşın hop ordan çocuğu monitöre itiyorsun hop çocuk sonra bunu görünce kendisi kırıyor zannediyor kimse senden para istemez istesede kaşınmasaydı vs dersin muhtemelen kuzenle aranız bozulur artık tercih sana kalmış tamir veya yenisinide alabilirsin tabi.
sinsice bir planmış ha
Çocuk aklı işte hocam takmayınne kafayla yazdın bunu