🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

@Lloydˢᵗᵉʳ kanka bende de capsule var ama ses ayarını falan yapamadım ve sesim iğrenç ne yapsam düzeltemedim yardımcı olabilir misin
Seste nasıl bir sorun var bilmediğim için nokta atışı öneride bulunmak zor. Ses örneği paylaşabilirsen daha iyi olur.
İlk olarak seste cızırdama varsa onu gidermek lazım. Bunun için jak girişine kulaklığı takıp monitör ses ayarını (alttaki ses tekerleği) sona getirip, kazanç ayar tekerleğini de sesin iyi duyulduğu ve clip olmadığı bir seviyeye ayarlaman lazım. Mikrofonun Windows'taki ses seviyesi %55-80 aralığında olabilir.
Onun dışında, OBS ya da Steelseries Sonar üzerinden EQ ayarı yapabilirsin. OBS'i kullanacaksan mikrofonun ses ayarlarından örnekleme hızını 48kHz'e almanı öneririm.
Ben Sonar'daki Deep Voice profiline highpass filter ekleyerek gürültü engelleyici ve compressor ayarı açık şekilde kullanıyorum. Mikrofonun tizleri yeterli olduğu için ellemedim, midler belki az daha düşürülebilir isteğe bağlı.
EQ grafiği şu şekilde:

Ekran görüntüsü 2025-11-16 045118.webp

Son düzenleme:
Sheinden kaç günde geldi elinize ürün. 23 ekimde almıştım 7 Kasımda İstanbul yerel taşıyıcıya teslim edildi yazıyor başka bilgi yok. Bu kargolar nerede bakabildiğimiz bir yer var mı?

Sheinden kaç günde geldi elinize ürün. 23 ekimde almıştım 7 Kasımda İstanbul yerel taşıyıcıya teslim edildi yazıyor başka bilgi yok. Bu kargolar nerede bakabildiğimiz bir yer var mı?
Aras kargo sms gönderene kadar bekleyeceksin.

Seste nasıl bir sorun var bilmediğim için nokta atışı öneride bulunmak zor. Ses örneği paylaşabilirsen daha iyi olur.
İlk olarak seste cızırdama varsa onu gidermek lazım. Bunun için jak girişine kulaklığı takıp monitör ses ayarını (alttaki ses tekerleği) sona getirip, kazanç ayar tekerleğini de sesin iyi duyulduğu ve clip olmadığı bir seviyeye ayarlaman lazım. Mikrofonun Windows'taki ses seviyesi %55-80 aralığında olabilir.
Onun dışında, OBS ya da Steelseries Sonar üzerinden EQ ayarı yapabilirsin. OBS'i kullanacaksan mikrofonun ses ayarlarından örnekleme hızını 48kHz'e almanı öneririm.
Ben Sonar'daki Deep Voice profiline highpass filter ekleyerek gürültü engelleyici ve compressor ayarı açık şekilde kullanıyorum. Mikrofonun tizleri yeterli olduğu için ellemedim, midler belki az daha düşürülebilir isteğe bağlı.
EQ grafiği şu şekilde:

Alıntıyı görüntüle
şu anda üniversite için şehir dışındayım haftasonu memlekete dönüp deneyeceğim size ulaşabileceğim başka bir yer var mı beceremezsem yardımcı olabilir misiniz ya da tekrardan buradan ulaşabilirim

Güncelleme - 10 Kasım:
Ürünün güncel fiyatı 333₺. Bir süre düzenli olarak uygulamaya giriş yapıp puanlar sayfasından günlük check-in yaparak puan farm'larsanız daha da uyguna gelir.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

🫡

Alıntıyı görüntüle
Yeni hesap açınca gelen %70 kupon + 121 puan ile 349₺ oluyor.
Kupon otomatik tanımlanıyor. Puanlar içinse e-posta doğrulaması, mobil uygulamada puanların bulunduğu sayfadan mağaza tercihlerini güncelleme ve günlük check-in yapmalısınız.
Kargo garantisini de kaldırın.

Alıntıyı görüntüle
Bu kalitede bir boom arm için gerçekten iyi fiyat. Bu bütçede jenerik dediğimiz, düşük kalite standlar bile zor bulunuyor TR'de. Kronik sorunlu Lastvoice'ların fiyatları bile daha pahalı.

Ürün elime birkaç gün önce ulaştı. Ben de Coverzone'un giriş seviye, jenerik boom arm'ından geçiş yaptım (369₺'ye almıştım). Masa kelepçesinin masaya temas ettiği yer korozyona uğradı bildiğiniz. Kelepçenin metali yamuldu ve sürekli sağa sola oynayıp duruyordu. Boom arm'ın kelepçeye takıldığı yer ise bir türlü sabit durmuyordu. Kaliteli standa geçiş yapınca daha rahat oldu her şey.
Masa kelepçesi plastik ancak sağlam malzemeden, masaya kolayca takılıyor ve gayet sağlam duruyor. Metal kolun uzunluğu beklediğimden kısa ama Coverzone'la hemen hemen aynı, fiyatına göre olması gerektiği gibi ve bana gayet yeterli geldi.
NZXT Capsule mikrofonumu rahatça taşıyabildi, ki SM7B gibi görece ağır mikrofonları taşıyabileceği belirtilmiş.
Düşük kalite boom arm'larda bulunan yay mekanizması olmadığı için rahatsız edici titreşim sesi de oluşmuyor mikrofona giden.
Kolun ayarlama ve sıkma vidaları oldukça kullanışlı, işlevsel.
Standın kol kısmı da sağlam metalden ve giriş seviye standlardan daha sağlam hissettiriyor.
Kabloları tutması için klipsler var. Sıkıca sabitlemiyor ancak kablo kirliliğinin önüne geçmek için yeterli.
Standart olarak boom arm'ların sahip olduğu 3/8" vida girişi bulunuyor. Piyasadaki çoğu mikrofonun kutusundan da 5/8'den 3/8"e dönüştürücü adaptör çıktığı için sorunsuzca uyum sağlıyor. Çıkmadığı durumlarda da ufak bir meblağa adaptör çözülebiliyor.

Önerdiklerim:

Yurt içi

Yurt dışı

Siz almadan önce mikrofonunuzun vida bağlantısının boyutunu (kaç inç olduğunu) ve kutudan dönüştürücü çıkıp çıkmadığını kontrol edin.

İşin özü ben memnun kaldım. Fiyatının epey ötesinde kaliteye sahip. Bu bütçede açık ara en iyi seçenek. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim.
alınacak ne önerirsiniz yeni kullanıcı için

Gönderici firmaya teslim edildiğine dair mesaj geldiğinde sipariş koduyla yerel firmanın sitesinden kontrol edebilirsin anca. Gümrükte bu sıralar yavaşlama mevcut bildiğim kadarıyla. Normalde 9-10 güne geliyordu benim siparişler.

şu anda üniversite için şehir dışındayım haftasonu memlekete dönüp deneyeceğim size ulaşabileceğim başka bir yer var mı beceremezsem yardımcı olabilir misiniz ya da tekrardan buradan ulaşabilirim
Tabii. Burası veya Discord üzerinden de olabilir.

alınacak ne önerirsiniz yeni kullanıcı için
Elektronik ürünler dışında çoğu üründe kupon indirimi mevcut. Hangi kategoride ürün baktığına göre öneride bulunabilir ancak.

Gönderici firmaya teslim edildiğine dair mesaj geldiğinde sipariş koduyla yerel firmanın sitesinden kontrol edebilirsin anca. Gümrükte bu sıralar yavaşlama mevcut bildiğim kadarıyla. Normalde 9-10 güne geliyordu benim siparişler.

Tabii. Burası veya Discord üzerinden de olabilir.

Elektronik ürünler dışında çoğu üründe kupon indirimi mevcut. Hangi kategoride ürün baktığına göre öneride bulunabilir ancak.
baktımda pek bişey gelmedi gözüme

baktımda pek bişey gelmedi gözüme
Elektronik ürünleri öldürdüler maalesef (TR'ye gönderim özelinde). Şu anda alınabilitesi en yüksek, piyasası en hareketli olanlar giyim ürünleri. Onun dışında kişisel ihtiyaç, kozmetik aksesuarlardan tut da her türlü gereç, edevat TR fiyatlarının çok altında bulunuyor. Uygulamada biraz gezinmene bakar.

bura.webp

1 hafta puan farm'lama işi.
Yeni hesap, zart zurt ile gelen puanla beraber (kuponlara ek olarak) toplam 100₺ civarı kadar indiriyor.

510 puan biriktirdiğim hesabım var ne alabilirim?
Uygulamada biraz gezinirsen bulursun illa. Şuraya da bakabilirsin:

Bir üründe kullanılabilen maksimum puan sınırı bildiğim kadarıyla baz fiyatın %70'ini geçmemesi yönünde. Buna dikkat ederek kuponlanabilir herhangi bir ürün alabilirsin.

Hocam size 1 hafta için çok puan vermiş . Ben 2 haftadır her gün giriyorum uygulamaya. 273 puan yeni olmuş bu çok puan almanın bir taktiği var mı ?
Bu hafta toplam 107 puan verdi bana. 120 puan zaten e-posta doğrulaması + mağaza tercihlerinden geldi. Kalan puanlar da önceki haftalarda tek tük check-in yaptığım günlerden. Bunların dışında ekstra bir şey yapmadım. Belki seriyi ilk kez tamamladığım veya sipariş verilmemiş, taze hesap olduğu için bu kadar fazla vermiştir; emin olmamakla beraber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,421
Üyeler
186,063
Son üye
botcukkk
Geri