Modeli anlatırmısın link açılmıyor da.
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NKTX i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop - 2024
www.pttavm.com
Akakçe'ye ne oldu ya öyle ? Yukarıdaki modelden bahsediyorum. 2K çıkan bunu alsın sende Monster diye gezme boşuna.
Dediğim gibi, Bunu almak varken ne yapayım Monster'ı. Casper hadi 2.5K daha çıkamayıp LOQ alamayanlardan tercih ediliyor olabilir de 2K çıkıp o Monster'ı alan 500 TL daha koyup LOQ almazsa yazık eder. Şahsen param çıkmıyorsa yine G870 çıkıyorsa LOQ alırım o attığın modelin fiyatı iyi değil.
Mis gibi ddr5, güzel bir anakart ve G870 gibi güzel bir kasası var. Hatta G870 gibi limitleri yok ve çokta sevilen bir marka ülkede. Casper görünce kubaran forum üyeleri bu modele bir şey diyemez kolay kolay. Ha milletin Casper korkusu haklı sebeplerdende, aNaAkKarTı YanĞıyOr G sErİğsİnİN (Gerçekten yanınca gelemeyen pişmanlık hissi) deyip Monster almak komik olur zira anakartı ve kasası iyi olsa da Monster Casper'dan hallice bir markadır (MSI kasalı modeller hariç) . Yeni clevo kasası sizi G serisinin anakartından kaçayım derken öyle uçurmaz yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmayın. Yeni clevo kasalar daha yeni yaygınlaşıyor ileride bunlarda da anakart sorunu çıkabilir. Yeni clevo kasalar bence güzelde hala forumlarda Clevo dediğinde, höyt alınmaz lan o ! Gibi tepkiler gelir mutlaka. Daha o algıyı yıkamadı clevo alacaksanız da ona göre.
Normalde Casper önerme niyetim yok zaten, 28K fiyat bence iyi o yüzden bu konuya geldim. Yoksa 30K paralara çıkıp Casper alanda yazık eder. O paralara dediğim gibi LOQ var DDR5 ve forumlarda sevilen bir model olduğundan gelip elinizdeki modele öcü muamelesi yapan olmaz. 28K RTX 4050 laptop bütçesi şahsen, fiyatı o kadar ucuz ki ben bile elimdeki G870'ten şüphelendim. İçine anakart yerine fırın küreği falan koymuşlarsa şaşırmam.