Arama sonuçları: *

1. E

30.000 bin tl hazır sistem önerisi

https://www.itopya.com/it-friday-7-amd-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-4060-ti-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-ge_h27546
  2. E

PCKOLİK 3 YENİ SİSTEM 21K&24K&20K

İnstagram storylerinde var 3 adet ekleyeceğim linkleri https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/efsane-cuma-asus-sistem-onerisi-ryzen-5-5500-asus-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-m2-nvme-ssd...
  3. E

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Aahahah mesajının devamını okumamıştım veya mesajını düzenledin bilmiyorum. Stok soğutucu ile idare eder gibisinden konuştun diye öyle bir cevap vermiştim. Stok soğutucu ile tanıdık bir ateş yeri görürsün gibisinden konuştum sana. Sıvı soğutma her zaman daha iyidir kule tipi soğutucuda kurtarır...
  4. E

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Oyundayken ısınan işlemciyi görünce gelemeyen pişmanlık hissi ve ardından undervolt işlem için google araması diyorum hocam işlemci soğutucusu için belirtmiş olduğunuz yoruma :) Sıvı soğtuma olmasa bile minimum bir kule tipi soğutucu öneriyorum AMD platformu için.
  5. E

Çözüldü✓ Cs valo gta 3060lı sistem problem yaşar mıyım

Aynı sisteme sahibim özellik olarak. Şuan almak istersen pahalı bu fiyata değmez bu sistem. Oyunlarda hiç bir problem yaşamazsın. CSGO 250 - 350 Arası GTA Story mod 150 - 188 GTA Online 90 - 110 Valorant 350 - 450
  6. E

15000 TL'ye sistem önerisi?

Sağlık olsun çocuğunu ayırmadan ikisinede almaya çalışması bile gurur verici bir şey Alabilirsiniz hocam pişman olmazsınız. Donanımarşivi gibi forumların Sistemleri çıkıyor ve daha iyi fiyata daha güçlü parçalar ile satışa çıkıyor. Onları bekleyerek daha iyi bir sistem alabilirsiniz ancak...
  7. E

15000 TL'ye sistem önerisi?

5600 E geçersen kuzeninden hayır duası alırım bir kaç sene sonra emin ol değecek bir yükseltme olur Ryzen 5 5600
  8. E

İtopyanın taktiği çok güzel

Sitenin ödeme planını kodlayan arkadaşların kemiklerini sızlattın kardeşim helal olsun. Sence kodlama da bu bölümü kaç kere test etmişlerdir :)
  9. E

Pckolik siparişimi iptal edebilir miyim?

Ses kaydın veya kargoya verilmeden önce iptal talebini ilettiğin bir mail var ise rahat ol. Geri gönderebilirsin veyahut almayabilirsin ürünü kargodan. Kargo ücretini at yoksa kesinti yaparız vesaire diyebilirler Hakem heyeti bunun için var.
  10. E

20600 liraya 3060ti li sistem alınır mı? ?

Hocam bu sistemi aldıktan sonra insanın ufku genişliyor her oyunu oynayası geliyor. Bu tabi kişiye göre değişir ben dahil etrafımdaki herkesde bu oldu. Forza Horizon 5 Gibi bir oyunda Extrem ayarlarda 8GB vram yetmemektedir örnek vermek gerekirse :)
  11. E

20600 liraya 3060ti li sistem alınır mı? ?

Hocam uzak dur. 3060 8GB olması ayrı sıkıntı ve ryzen5 5500 işlemci değmez.
  12. E

Arkadaşım Trendyol'dan PC Almış

Merhabalar, kargoya verilmedi ise iptal hakkınız bulunmaktadır. Eğer kargoya verildi ise Kargo firmasından ürünü teslim almayın. Aksi halde iade talebi oluşturup gönderdiğiniz ürünlerde firma bir şekilde iadenizi red edip geri gönderebilir. 1674031161 Hatta ve hatta mesafeli satış sözleşmesinden...
  13. E

20-24K Sistem önerisi HK.

Merhabalar, birazdan pckolik bayisine gidip 20-23 arası sistem bakıp sipariş geçmeyi düşünüyoruz. Artemis Oyun Bilgisayarı – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri Kasayı NZXT ve psu coolor master olarak değiştireceğiz. Nasıl bir yol izleyelim tavsiyelere açığız.
Top Bottom