Sebebiyle birlikte söylerseniz daha iyi olur bilmeyen biri kötü sancak.Palit INNO Markası Ekran kartı almanı tavsiye etmiyorum.
öylesine bunlar hocam konuşmak için konuşuyor kafadan fikir sallıyor he de geçSebebiyle birlikte söylerseniz daha iyi olur bilmeyen biri kötü sancak.
Kötü bir marka mı çünkü benim bildiğim Nvidia chipset paylaştığı için kötü olduğunu düşünmedim. Araştırmıştım iyi mi diye de çoğunluk olumlu idi. Nedenini öğrenebilir miyimPalit INNO Markası Ekran kartı almanı tavsiye etmiyorum.
Teşekkürler. Sıvı soğutması kaliteli baya MSI ya yakın bir performansı var diye araştırdım tabi sonuçlar ne olur bilmiyorum çok kullanılan bir markaSıvı soğutmasını bilmiyorum ama alınabilir, değer.
Seçim sonrası zaten fiyatlar fırlayacak ondan şu an daha iyisini beklemek yerine al geç derim
200 TL gibi bir ek ödeme ile 7600 yaptım 200 TL çok koymaz diye sıvı soğutma bu gibi işlemcilerde gerekli olduğu için alıyorum asla gereksiz olarak görmüyorum. Bence gerekli 7500f ve 7500f den sonraki işlemciler için. Markalar bana da güvenilir gelmişti teşekkürler bilginiz için. Sistemdeki kasa ve pusu değişmiyor maalesef ve sıkıntı olacağını da düşünmedim. Sistemimde zaten 32 GB ram olarak ayarlamistim fark etmemiş olabilirsiniz ekstra olarak elimde 1tb M2 ssd olduğu için 1tb yapmadım karışık oyunlar oynuyorum ama daha çok FPS türü oyunlar oynuyorum. Nvidia daha cazip geldi özellikleri o yüzden Nvidia düşünüyorum. Şuana kadar araştırdıgim bütçeme uyan en uygunu buydu maalesef ona da 700 TL gibi bir zam gelmiş ama bu hafta sonu almayı planlıyorum hayırlısı bakalım7600 gereksiz masraf, psu güvenilir değil, sıvı soğutucu da gereksiz masraf. O gereksiz masraflardan kurtulup 32 gb ram ve 1 tb ssd yapıp alabilirsin bence. Palit de inno3d de baya iyi markalar o konuda endişelenme. Bayadır araştırmıyorum ama en son bu sistem f/p'ydi. Böyle alabilirsin, kasayı fsp'ye veya bitfenix'e düşebilirsin, soğutucu olarak da bunu al.
Not: hikayeli oyunlar oynamıyorsan dlss kullanmıyorsan 30k'ya 7700xt'li sistem vardı onu da isteyebilirsin. 7700xt'nin saf gücü daha iyi diye onu tavsiye edenler çok olur ama nvidia'nın yazılımlarını kullanıyorsan daha çok işine yarar. Mesela ben nvidia ile 2k monitörde 4k'ya upscale yaparak oyun oynuyorum dldsr özelliği sayesinde. Bir de nvidia broadcast uygulaması sayesinde mikrofona gelen klavye sesini kesiyorum. Henüz dlss açacak kadar ağır bir oyun oynamadım ama o da fps'i aşırı yükseltiyor frame gen ile.
Alıntıyı görüntüle
Oyundayken ısınan işlemciyi görünce gelemeyen pişmanlık hissi ve ardından undervolt işlem için google araması diyorum hocam işlemci soğutucusu için belirtmiş olduğunuz yoruma7600 gereksiz masraf, psu güvenilir değil, sıvı soğutucu da gereksiz masraf. O gereksiz masraflardan kurtulup 32 gb ram ve 1 tb ssd yapıp alabilirsin bence. Palit de inno3d de baya iyi markalar o konuda endişelenme. Bayadır araştırmıyorum ama en son bu sistem f/p'ydi. Böyle alabilirsin, kasayı fsp'ye veya bitfenix'e düşebilirsin, soğutucu olarak da bunu al.
Not: hikayeli oyunlar oynamıyorsan dlss kullanmıyorsan 30k'ya 7700xt'li sistem vardı onu da isteyebilirsin. 7700xt'nin saf gücü daha iyi diye onu tavsiye edenler çok olur ama nvidia'nın yazılımlarını kullanıyorsan daha çok işine yarar. Mesela ben nvidia ile 2k monitörde 4k'ya upscale yaparak oyun oynuyorum dldsr özelliği sayesinde. Bir de nvidia broadcast uygulaması sayesinde mikrofona gelen klavye sesini kesiyorum. Henüz dlss açacak kadar ağır bir oyun oynamadım ama o da fps'i aşırı yükseltiyor frame gen ile.
Alıntıyı görüntüle
Ben de körlüğüne ve 7500F'e sıvı soğutucu takacak cahilliğine yuh diyorum hocam ag400 linki verdim ve al dedim, soğutucusuz çalıştır mı dedimOyundayken ısınan işlemciyi görünce gelemeyen pişmanlık hissi ve ardından undervolt işlem için google araması diyorum hocam işlemci soğutucusu için belirtmiş olduğunuz yoruma
Sıvı soğtuma olmasa bile minimum bir kule tipi soğutucu öneriyorum AMD platformu için.
Ben de körlüğüne ve 7500F'e sıvı soğutucu takacak cahilliğine yuh diyorum hocam ag400 linki verdim ve al dedim, soğutucusuz çalıştır mı dedim
Körlük belirtisi v2
İstersen bilmediğin konularda konuşmayı kes 7500f'e sıvı soğutucu gereksiz masraf dedim diye bana " ısınınca gelen pişmanlık hissi " diye cevap vermişsin, dümdüz cahilsin işte.