Arama sonuçları: *

1. Hamster

İnternetteki hazır sistemler 2. El mi

Stokta yok diyor bir de adamlar dolandırıcı demen hiiiiç hoş değil. o.O2o.O2
  2. Hamster

RX 6600 XT sürücüsü her açılışta kapanıyor

Her neyse, şuan telefondayım daha fazla tartışamıyacağım, size iyi forumlar. Umarım arkadaşta sorununu çözer.
  3. Hamster

Anlatamadım galiba, sorun AMD veya Sapphire ile alakalı bir sorun değil, Sapphire Pulse RX 6600XT kartı olupta sorunsuz kullanan tonla insan var ama bu kartı B450M S2H a takınca problem çıkıyor, bu da demek oluyor ki sorun AMD değil Gigabyte.
  4. Hamster

https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-6600-xt-ekran-karti-sueruecuesuende-sari-uenlem.1652647/page-29#post-13013692 Şu konuyu biraz araştırmanı öneririm, Sapphire Pulse RX 6600XT olupta sorunsuz kullanan çok kişi var ama bu kart B450M S2H a takılınca sorun yaratıyor. 1632124999 Kusura bakma...
  5. Hamster

Kesinlike AMD fanboyluğu yaptığım yok, bende AMD nin kendisini ne kadar geliştirmiş olsada Nvidia dan geri olduğun biliyorum ama bu arkadaşın bahsettiği sorun AMD kaynaklı bir sorun değil, B450M S2H ve Sapphire Pulse RX 6600XT arasında oluşan bir uyuşmazlık.
  6. Hamster

Ben böyle bir uyuşmazlık var diyene kadar bu konu hakkında bilgisi yoktu ne eleştirmesinden bahsediyorsun?
  7. Hamster

Keşke her şey senin dediğin gibi olsa, arkadaşın belirttiği anakart ve ekran kartı arasında uyumsuzluk mu desem bir şey var, o yüzden bu sorunu yaşıyor. İlla para veriyor diye sorun yaşamıyacak diye de bir şey yok.
  8. Hamster

Tahmin ettiğim gibi, sorun büyük ihtimalle anakartında veya PSU da, yukarıda attığım konuyu incelemeni öneririm, bu sorunu yaşayan tek sen değilsin. 1632124068 Sapphire Pulse RX 6600XT ve Gigabyte B450M S2H nedense bi uyuşmazlık içerisinde.
  9. Hamster

Nerden geliyor bu samimiyet, sen konu hakkında bir bilgin olmadan yine AMD falan diyorsun boş boş. Git araştır biraz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-6600-xt-ekran-karti-sueruecuesuende-sari-uenlem.1652647/page-29#post-13013692
  10. Hamster

Anakartın ne? Bazı olaydan habersiz olanlar "hay amd" falan demişler, önce bi' neden böyle sorun olduğunun araştırsınlar sonra buraya yorum yazsınlar. Ekran kartın Sapphire Pulse mu birde?
  11. Hamster

14-15 Bin TL Hazır Sistem

500TL daha fazla verip bu sistemi almaktansa bu sistemi almayı tercih ederim. Ram ve anakartı daha kaliteli, kasanın hava sirkülasyonu daha güzel ama R5 5600X i güzelce soğutması için güzel bir sıvı soğutucu veya hava soğutucu almalısın. 1631620167 Gaming.gen.tr ye sormalısınız, FreeDos...
  12. Hamster

@elife meftun müellif haklı, sonuçta memnun olanlarında sayısı bir hayli fazla.
  13. Hamster

Sistem gayet güzel, R5 5600X i soğutması için güzel bir soğutucu lazım. Sadece ramler hakkında bir bilgim yok. NZXT KRAKEN M22 RGB ye o kadar para vermektense güzel bir hava soğutucu alınabilir. Gaming.gen.tr güvenilir bir site fakat son zamanlarda şikayetler oldukça artmaya başladı ama birazda...
  14. Hamster

Öyle bir işlemciye B450M S2H olmamış, öyle bir sistemi Sharkoon gibi bir PSU ya emanet etmek doğru olmaz. En az bronze sertifikalı 650W bir PSU olması lazım. 1631618855 Hayır güzel anlamda söyledim, B450 ye göre daha ileriye dönük. 1631619029 Çok pahalı, sipariş ettiğim sistem bundan hem daha...
  15. Hamster

Umarım anakartın B550M olduğunun farkındasındır, ramler hakkına iyi veya kötü diye bir şey söylemiyceğim fakat kötü yorum duymadım Silicon Power hakkında.
  16. Hamster

Mesela neler kalitesiz?
  17. Hamster

gaminggenden sistem almayı düşünüyorum yardım eder misiniz?

Sorun çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta site her geçen gün daha fazla tanınmaya başlıyor ve daha fazla alışveriş yapılmaya başlanıyor, e bunla doğru orantılı olarakta şikayetler artıyor. Bence güvenmelisin, sıkıntı olmaz yüksek ihtimalle. Bu arada hangi sistemi alıyorsun?
  18. Hamster

gaminggenden sistem almayı düşünüyorum yardım eder misiniz?

Site güvenilir fakat son zamanlarda bende biraz şikayet duymaya başladım.
  19. Hamster

Bu sistem alınır mı?

alınmaz bu sistem, bütçeye göre anakart ve ekran kartı çok kötü.
  20. Hamster

MSI GTX 1050 Ti ve Intel i3 10100F sistem nasıl alınabilir mi?

olabilecek en kötüsü, bu fiyata 1650s li sistemler var.
Top Bottom