Neler Yeni

14-15 Bin TL Hazır Sistem

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Hocam sizin bu sistem hakkında yorumunuz nedir aynı bütçeden yukarıdaki NZXT kasa mı yoksa Ultima mı teşekkürler. Merak içindeyim açıkçası piyasa gidişatı belirsiz olduğundan sistem almak istiyorum. Erteledikçe değişik haberler geliyor :D

500TL daha fazla verip bu sistemi almaktansa bu sistemi almayı tercih ederim. Ram ve anakartı daha kaliteli, kasanın hava sirkülasyonu daha güzel ama R5 5600X i güzelce soğutması için güzel bir sıvı soğutucu veya hava soğutucu almalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazlar işletim sistemi olmadan mı geliyor?
Gaming.gen.tr ye sormalısınız, FreeDos yolluyorlar diye biliyorum.

guhaze

80+
freedos geliyor. deneme sürümü kurup testlerini yapıyor ve yolluyorlar. ekran kartı demonte geliyor.

peki arkadaşlar sonradan extra HDD takmak mümkün olur mu bu benim sorduğum cihaza?

Ben şeyi de sormayı unuttum bu benim sormuş olduğum cihazda Ryzen 5 5600X ile RTX 3060 Ti darboğaz falan yapar mı?

Son düzenleme:

PixDraw

80+ Bronze
peki arkadaşlar sonradan extra HDD takmak mümkün olur mu bu benim sorduğum cihaza?

Ben şeyi de sormayı unuttum bu benim sormuş olduğum cihazda Ryzen 5 5600X ile RTX 3060 Ti darboğaz falan yapar mı?

Sonradan HDD takabilirsin fakat sata kablosu aldığın hdd kutusunda çıkmayacak aklında olsun muhtemel yedek olarak firma gönderir.

5600x 3060 Tİ testlerini izleyebilirsin 1080 P de çok hafif yapıyor gibi fakat 2 k da sorun görmedim.

Sonradan HDD takabilirsin fakat sata kablosu aldığın hdd kutusunda çıkmayacak aklında olsun muhtemel yedek olarak firma gönderir.

5600x 3060 Tİ testlerini izleyebilirsin 1080 P de çok hafif yapıyor gibi fakat 2 k da sorun görmedim.
en korktuğum işte darboğaz konusu. Umarım olmaz

Top Bottom