Neler Yeni

14-15 Bin TL Hazır Sistem

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Anakartı normal fiyatına göre iyi gibi bu sistemi sitede görmüştüm bende fakat son kararı ULTİMA'ya verdim bende :D aklımda tek soru var oda ggtr şikayetleri falan :/
Hocam kesinlikle haklısın, bu siteden internetteki yorumlardan dolayı şüphelerim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramler biraz daha kaliteli olabilirmiş ama süper
RAM leri bütçem uygun olunca değiştirebilirim ancak sizler eğer bu işleri biliyorsanız bizler gibi ilk sistem alacaklara yardım edin. Bu siteden alışveriş yapabilir miyiz? Güvenebilir miyiz?

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Hocam kesinlikle haklısın, bu siteden internetteki yorumlardan dolayı şüphelerim var.

RAM leri bütçem uygun olunca değiştirebilirim ancak sizler eğer bu işleri biliyorsanız bizler gibi ilk sistem alacaklara yardım edin. Bu siteden alışveriş yapabilir miyiz? Güvenebilir miyiz?
bu siteye güvenebilirsin hocam ama teknoloji işi şans işi forumdan bi adamın pc paramparça gelmişti gaming gen tr den alınmıştı

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Arkadaşın tavsiyesini bilmem fakat benimde almayı düşündüğüm bir sistem var aynı bütçe muhtemel bunu sitede görmediniz. Birlikte danışalım isterseniz. Bu sistem nasıl beyler ? -- Parçaları sorduğunuz sistemden sanırım daha iyi
Arkadaşın sistem ile farkı var mıdır sizce benim sistemin?

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Belki fiyatına göre uygundur fakat ramlari beğenmedim s2h anakart da cabası doğrusu çok yakın fiyata sıvı soğutmalı sistemler de vardı yakın zamanda onlarla karşılaştırıldığında kalitesiz işte
Umarım anakartın B550M olduğunun farkındasındır, ramler hakkına iyi veya kötü diye bir şey söylemiyceğim fakat kötü yorum duymadım Silicon Power hakkında.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Bu sistemi ben de görmüştüm. O kadar çok bilgisayar var ki insan şaşırıyor. Ama güzel cihaz. Ayrıca https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-500gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-gaming-pc-p-36259 bu sistem nasıldır?
Öyle bir işlemciye B450M S2H olmamış, öyle bir sistemi Sharkoon gibi bir PSU ya emanet etmek doğru olmaz. En az bronze sertifikalı 650W bir PSU olması lazım.

B550M Kötü mü onu mu kasttettiniz?
Hayır güzel anlamda söyledim, B450 ye göre daha ileriye dönük.

eğer sizlerin vakti varsa bu bilgisayarı opsiyonladığımda ortalama 16 bin ediyor. Nasıldır?
Çok pahalı, sipariş ettiğim sistem bundan hem daha ucuz hem daha kaliteli.

Öyle bir işlemciye B450M S2H olmamış, öyle bir sistemi Sharkoon gibi bir PSU ya emanet etmek doğru olmaz. En az bronze sertifikalı 650W bir PSU olması lazım.

Hayır güzel anlamda söyledim, B450 ye göre daha ileriye dönük.

Çok pahalı, sipariş ettiğim sistem bundan hem daha ucuz hem daha kaliteli.
Peki benim sormuş olduğum ilk cihaz hakkında görüşleriniz nelerdir?
https://www.gaming.gen.tr/urun/1070...-oc-8gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu cihaza NZXT KRAKEN M22 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu eklemek suretiyle fiyatı 14.200 TL.
Sadece Gaminggentr hakkında şüphelerim var?
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Peki benim sormuş olduğum ilk cihaz hakkında görüşleriniz nelerdir?
https://www.gaming.gen.tr/urun/1070...-oc-8gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu cihaza NZXT KRAKEN M22 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu eklemek suretiyle fiyatı 14.200 TL.
Sadece Gaminggentr hakkında şüphelerim var?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sistem gayet güzel, R5 5600X i soğutması için güzel bir soğutucu lazım. Sadece ramler hakkında bir bilgim yok.
NZXT KRAKEN M22 RGB ye o kadar para vermektense güzel bir hava soğutucu alınabilir.

Gaming.gen.tr güvenilir bir site fakat son zamanlarda şikayetler oldukça artmaya başladı ama birazda şans işi ve kargo firmasına bağlı.

guhaze

80+
ben olsam ultima olan sistemi alırdım.
şubat ayında arkadaşıma 10400F+5600XT bir sistem aldık gaming gen'den herhangi bir sorun çıkmadı. biz yaşamadık diye siz de sorun yaşamazsınız diyemem ama olumlu şekilde sonuçlanan siparişlerinin sayısı da az değil bilginiz olsun.

PixDraw

80+ Bronze
Sistem gayet güzel, R5 5600X i soğutması için güzel bir soğutucu lazım. Sadece ramler hakkında bir bilgim yok.
NZXT KRAKEN M22 RGB ye o kadar para vermektense güzel bir hava soğutucu alınabilir.

Gaming.gen.tr güvenilir bir site fakat son zamanlarda şikayetler oldukça artmaya başladı ama birazda şans işi ve kargo firmasına bağlı.
Hocam sizin bu sistem hakkında yorumunuz nedir aynı bütçeden yukarıdaki NZXT kasa mı yoksa Ultima mı teşekkürler. Merak içindeyim açıkçası piyasa gidişatı belirsiz olduğundan sistem almak istiyorum. Erteledikçe değişik haberler geliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye
hevess
Top Bottom