Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Amd mi NVİDİA mı ne yapmalıyım?

Dlss 3 müş aynen kardeşim zaten yedi yirmi dört aaa oyunlar oynuruz ya çok işimize yaradı. Bunun gibi tek bi noktayı hedef alan sebeplerden nvidia önermeyin diyin kararlı sorun çıkarmaz reflex vs özellikleri var ne biliyim sadece dlss3 ten hiçbir şey olmuyor kart alacaksanız sırf bi özellik için...
  2. Montofteam

30K Bütceye R5 7500F RX 7700XT İYİ MİDİR?

L3 belleği az ya 200 250 alması normal eskiden valorant daha optimize idi şimdi iyice kötüleşti şey denebilirsin https://www.technopat.net/2022/04/07/nvidia-goruntu-olceklendirme-teknolojisi-nasil-kullanilir/ Görüntü ölçeklendirme amd tarafındada olması lazım. Rog rx 6750 xt iyi bi kart istersen...
  3. Montofteam

Çözüldü✓ 200.000 TL Sistem Tavsiyesi

Şimdi 200k alacağın pcnin değeri hemen düşecek düştüğü zamanda öyle 10k falan düşmez baya baya düşer o yüzden satmak istesende satamazsın. İLERİDE işin olduğunda gerçekten ihtiyacın olduğunda alırsın. Ben tavsiye veriyorum ha dersin ben de para bol sen karışma değeri düşsün babam gerekirse alır...
  4. Montofteam

Çözüldü✓ 200.000 TL Sistem Tavsiyesi

Babam her istediğimi alıyor hadi valorant için 200k lık pc alalım yaş kaç acaba hocam merak ettim
  5. Montofteam

İncehesap güvenilir mi bu sistem alınır mı ?

İncehesap güvenilir ama sistem pahalı gibi
  6. Montofteam

Sitelerdeki fiyat farkı

Vatan zaten kafasına göre takılıyo itopyada bazı sistemler pahalı ki çoğu sitede bazı sistemler pahalı olur birkaç tane ucuz sistem olur. Tebilon güvenilir.
  7. Montofteam

Yaz Tatili En çok Hazir sistem Cikmasi Gereken zaman değilmi?

Aynı fiyatlardalar senin bahsettiğin 8gb lık versiyonu bide 16gb lıkla bile çoğu oyunda rx 7700 xt önde
  8. Montofteam

Yaz Tatili En çok Hazir sistem Cikmasi Gereken zaman değilmi?

Amd kartlarından daha ucuz ve güçlü aynen kardeşim ikinizde yanlış düşünüyorsunuz her kart alınır fiyatı yeterince düsüne kadar ve 4060ti karşısında rx 7700 xt var
  9. Montofteam

APU sıfır sistem önerisi

Youtube da baya bi game test videoları var izleyebilirsin o fpsler civarı alır evet ama sonuçta elbet ekran kartı takacaksın 2. Olur çünkü 5600g işlemçi 5500 eş yanı güçsüz kalır yeni ekran kartlarına. Tavsiyem seninde dediğin gibi 2. El ekran kartlı toplanman olur. Zaten ikinci el apu toplanmaz...
  10. Montofteam

APU sıfır sistem önerisi

2. El kendin toplasan daha iyi olur 14k ya yeni sistem yok galiba. Rx 6600 veya gtx 1650 veya 2060s falan olur gibi
  11. Montofteam

RTX 4080+Ryzen 5 7600 mu RTX 4070 Ti Super+İ7 14700k mı

E sporcuysan r7 7800x3d yanına da min 4060ti veya rx 7800 xt bütçe varsa tabi. Ha ben esporcu değilim diyorsan r5 7500f veya 7600 yanınada 4060ti veya rx 7700 xt çeksen fazlasıyla yeter. Amd kartlar biraz daha düşük fps veriyor cs2 de galiba
  12. Montofteam

İzoly den yeni nesil sistem alınır mı?

R5 5600 ve min b450 anakart alman lazım fiyat iyi gibi 1700942491 Soğutucda alman lazım
  13. Montofteam

İzoly den yeni nesil sistem alınır mı?

Sana şöyle diyim baksanda bakmasanda izoly alınmaz allah çarpsın o kadar diyim
  14. Montofteam

i5 10400f işlemci ve rtx 3060 lı sistem nasıldır

Kesinlikle alınmaz hepsiburada trendyol gibi sitelerden hazır sistem alınmaz, en kötü vatandan al
  15. Montofteam

Hangi Hazır Sistemi Almalıyım?

Fps oynuyosam r5 5600 daha iyi olur kesinlikle ama ondada ilerde ekran kartı değişmek mantıklı olur
  16. Montofteam

Teknobiyotikten hazır sistem alacağım sizce nasıl güvenebilir miyim?

Pahalı bi tık onun dışında sorun yok, hiç bi parçaşı ahım şahım değil o yüzden bence baya pahalı alınabilir ama.
  17. Montofteam

valorant 360 fps altına düşmeyecek hazır sistem önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-supreme-ryzen-5-7500f-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6650xt-oyun-bilgisayari-p-37674 Öyle hem nvidia olsun hem ucuz olsun yok 360 fps %1 low larda almak zor iş ben de r5 7600 var valoda %1 lowlar ya da %0.1 low lar galiba ikisinden biri 300 e kadar düsüyor sen şimdi...
  18. Montofteam

Çözüldü✓ 25-35 arası hazır sistem önerisi monitörsüz

?????toplam 150w bile çekmeden pc de fps oyunlarını oynuyorum. Benim için önemli olan ne kadar performans/watt verdiği idi gayette güzel kart ben ben de olduğu için 4060 ı savunmuyorum sen çok pahalı bir sistem attığın için ve o fiyat bandında 4060 ın daha iyi bir seçenek olduğu için...
  19. Montofteam

Çözüldü✓ 25-35 arası hazır sistem önerisi monitörsüz

Kardeşim aynı fiyatlarsa sen neden daha eski ve satılması 4060 göre daha zor olacak ve dlss 3 gibi nimetleri desteklemeyen kart alasınkı
Top Bottom