Neler Yeni

Teknobiyotikten hazır sistem alacağım sizce nasıl güvenebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alim Salman
Bütçe
25000
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktıda aşağıya bırakacağım görüntüdeki ekran kartı ve diğer sistem parçalarını değerlendirerek alınırlılığı hakkında yorum ve tavsiye verirseniz sevinirim.
Screenshot_2023-09-12-15-13-45-028_com.opera.browser-edit.jpg

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Teknobiyotik güvenilir evet. PSU yu biraz daha yüksek almanızı öneririm bu arada.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
İtopya ve Pckolikte ki 4060 ti li sistemlere bakmanızı tavsiye ederim fiyatları daha güzel ve uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alim Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknobiyotik güvenilir evet. PSU yu biraz daha yüksek almanızı öneririm bu arada.
psu dışında 'ya şu şöyle olsa daha iyi olur yada şunun yerine şu' tarzında bi düşünceniz var mıdır acaba? yoksa psu yükseltmesi sonrası alınabilir mi?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
psu dışında 'ya şu şöyle olsa daha iyi olur yada şunun yerine şu' tarzında bi düşünceniz var mıdır acaba? yoksa psu yükseltmesi sonrası alınabilir mi?

PSU yükseltmesi ile alınabilir bence.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Eren
Pahalı bi tık onun dışında sorun yok, hiç bi parçaşı ahım şahım değil o yüzden bence baya pahalı alınabilir ama.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,225
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben kasamı teknobiyotikten almıştım sorun yaşamadım hiçbir parçasında. O zamanlar parçaların toplanması için + windows kurulması için 2 sine de ekstra para vermiştim o koymuştu sadece. Üzerine kapıda ödeme seçeneğini seçtiğim için de ekstra para vermiştim.
Bayağı verdim ben :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alim Salman
Ben kasamı teknobiyotikten almıştım sorun yaşamadım hiçbir parçasında. O zamanlar parçaların toplanması için + windows kurulması için 2 sine de ekstra para vermiştim o koymuştu sadece. Üzerine kapıda ödeme seçeneğini seçtiğim için de ekstra para vermiştim.
aga be D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zaman aldıydın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,583
Üyeler
167,519
Son üye
erennes
Top Bottom