Neler Yeni

RTX 4070S Hazır Sistem Tavsiye

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
inno 3d palitten daha iyi ve ramlerde iyi korkmana gerek yok cl32 6000mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:

inno3d bir babadır bizim için :R
Bilemedim hocam verdiğim paraya değsin istiyorum bildiğim markalardan gitmek daha iyi olur inno hem tasarım hem performans olarak 2000 serisinden beri ısınamıyorum. Ram lerde hiç duymadığım marka lexar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Bilemedim hocam verdiğim paraya değsin istiyorum bildiğim markalardan gitmek daha iyi olur inno hem tasarım hem performans olarak 2000 serisinden beri ısınamıyorum. Ram lerde hiç duymadığım marka lexar
canım kankam tasarımı bilmemde palitden iyi soğutuyor inno3d aramlerin markasıda kötü değil

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
o daha iyidwe ekstradan 2.500 tl daha fazla vermeye değmez
Inno3d den daha iyiyse paraya değer bütçem yeterli birde anakart nasıldır sıkıntı çıkartır mı o.c destekli mi birde bu lexar ramler expo destekli mi bi kaç yerde görmüştüm expo desteği falan diye. Şimdi ben aşağıdaki gibi yaptım sistemi uyumsuz olan bir parça var mı hocam nasıl?

Screenshot_2024-10-11-23-19-23-744_com.android.chrome.jpg

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Inno3d den daha iyiyse paraya değer bütçem yeterli birde anakart nasıldır sıkıntı çıkartır mı o.c destekli mi birde bu lexar ramler expo destekli mi bi kaç yerde görmüştüm expo desteği falan diye. Şimdi ben aşağıdaki gibi yaptım sistemi uyumsuz olan bir parça var mı hocam nasıl?

Alıntıyı görüntüle
dostum benim attığım şekil al ve jetstream yapmaya değmez inno3d gerçekten güzel soğutuyor inan biraz, ramlerde ecpo var evet, bu attığın sistem kötü

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
dostum benim attığım şekil al ve jetstream yapmaya değmez inno3d gerçekten güzel soğutuyor inan biraz, ramlerde ecpo var evet, bu attığın sistem kötü
Hocam bu şekilde yaptım dediğinizden extra ramları thor değil ares olan versiyonuyla değiştirdim rgb desteği ve +400 daha fazla Mhz değeri var birde sıvı soğutucu ekledim nasıldır son yorumunuz nedir?

tytyt.png

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Hocam bu şekilde yaptım dediğinizden extra ramları thor değil ares olan versiyonuyla değiştirdim rgb desteği ve +400 daha fazla Mhz değeri var birde sıvı soğutucu ekledim nasıldır son yorumunuz nedir?

Alıntıyı görüntüle
ramleri değiştirme anklart max 6000mhz destekliyor sıvı soğutucuyuda seçme benim seçtiğimi seç

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Mert Ketenoğlu
Arkadaşlar merhabalar aşağıya yazmış olduğum sistemi satın alacağım ancak kafama takılan sorular var

1- Ekran kartı palit 4070 super sizce nasıldır ısınma veya ses sorunu oluşur mu?
2- Ramlerin biliyorum CL değeri yüksek ancak alternatif olarak seçebileceğim diğer ramların fiyatları +1000, +2000 TL ekliyor sizce iyi midir CL değeri çok önemli midir?
3- Bu sistemi 1080p 75 Hz monitörümde kullanacağım bir süre hatta darboğaz olmazsa 1 yıl bu şekilde kullanabilirim bana sorun çıkartır mı birde 2K monitör aldığımda 1080p'ye çektiğimde kalite anlamında veya monitörde bir sıkıntı olur mu ileride 2K'nın yetmediği oyunlar olursa? 4- Kaç yıl gider bu sistem AAA oyunları veya GTA 6'ya yetebilecek VRAM'e sahip midir tahmini olarak? Yoksa aldıktan sonra bir 5-6 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum alıp rahatça kullanmak istiyorum fps sorunu yaşatmadan bu sistem yeterli olur mu?

Ve bildiğiniz daha uyguna B serisi anakartlı bir başka güvenilir siteden hazır sistem öneriniz varsa onlarıda atarsanız sevinirim. Biliyorum çok soru sordum ancak bu hafta içinde sistemi alıcam çok beklemek istemiyorum o yüzden ayrı ayrı konu açmaktansa tüm sorularıma yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Dün incehesap ta 37 bin tl ye satıldı 4070 süperli sistem 7500f işlemcili hiç takip etmiyormusunuz

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Dün incehesap ta 37 bin tl ye satıldı 4070 süperli sistem 7500f işlemcili hiç takip etmiyormusunuz
Takip ediyorum ama onlarda ya ram markalarında kalitesizlik oluyor ya da anakartlarda A serisi kullanıyorlar ya da psu kalitesiz oluyor oralardan çok baktım ben pc alma serüvenine yeni başlamadım yaklaşık 3 aydır araştırıyorum fiyat artışından başka bir şey göremedim gelen indirimdeki hazır sistemlerdede yukarda yazdığım olaylar oluyor onların hepsinide özelleştiremiyorsun

ramleri değiştirme anklart max 6000mhz destekliyor sıvı soğutucuyuda seçme benim seçtiğimi seç
Sistemi özelleştirdiğimiz kısmın sağında açıklamalarda Ryzen 5 7600 ve üzeri işlecilerde sıvı soğtucu şart yazmışlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Takip ediyorum ama onlarda ya ram markalarında kalitesizlik oluyor ya da anakartlarda A serisi kullanıyorlar ya da psu kalitesiz oluyor oralardan çok baktım ben pc alma serüvenine yeni başlamadım yaklaşık 3 aydır araştırıyorum fiyat artışından başka bir şey göremedim gelen indirimdeki hazır sistemlerdede yukarda yazdığım olaylar oluyor onların hepsinide özelleştiremiyorsun

Sistemi özelleştirdiğimiz kısmın sağında açıklamalarda Ryzen 5 7600 ve üzeri işlecilerde sıvı soğtucu şart yazmışlar
seçebiliyorsun ama illaki hyr diyorsan 7500f yap

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
seçebiliyorsun ama illaki hyr diyorsan 7500f yap
Anakartın sitesinde DDR5 7200+ Mhz desteği yazıyor hocam birde soğutucu demonte şekilde gönderilecekmiş bağlantılarını nasıl yapıcam ve termal macun almam gerekiyo mu pc yi almadan önce? Yoksa hazır macun sürülü mü gelir?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Top Bottom