Vatan AMD R5 7500F - RTX 5050 - A620M Bu Hazır Sistem Alınır mı

Reys66

80+
Reaksiyon skoru
1

AMD R5 7500F - RTX 5050 - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM

Vatandan bu hazır sistem alınır mı? max bütçem bu ve amacım bf6 oynamak rahat oynatır mı bu sistem beni uzun süre götürür mü normalde ddr4 sistem alacaktım ancak bütçeyi max zorlayacak şekilde ddr5 alayım dedim taksitli olan tek site vatan o yüzden vatana biraz bağlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim Özelleştirme kısmından da kule soğutmayı artırıp coolar master 212 black alıp kasa olarakta msı mg force 120 almayı düşünüyorum

AMD R5 7500F - RTX 5050 - A620M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM

Vatandan bu hazır sistem alınır mı? max bütçem bu ve amacım bf6 oynamak rahat oynatır mı bu sistem beni uzun süre götürür mü normalde ddr4 sistem alacaktım ancak bütçeyi max zorlayacak şekilde ddr5 alayım dedim taksitli olan tek site vatan o yüzden vatana biraz bağlıyım yardımcı olursanız çok sevinirim Özelleştirme kısmından da kule soğutmayı artırıp coolar master 212 black alıp kasa olarakta msı mg force 120 almayı düşünüyorum

Bu çok çok daha iyi 5050 çok kötü bir kart

Eğer bütçen var ise 1 ram daha alıp 2x16 ram yapabilirisn,kasa yada +900 TL vererek FSP CMT 218 650W 80+ 4x120mm Fixed RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 modelini seçebilirsin
taksit hiçbir karta yokmuş malesef ordan alamam bu attığım sistemi önerir misiniz ?

taksit hiçbir karta yokmuş malesef ordan alamam bu attığım sistemi önerir misiniz ?
Taksitsiz de olsa almaya çalış bu attığın sistem aşırı pişman eder seni çok pişman olursun kötü ekran kartı kullanılmış (Kasım indirimlerini bekle hiç olmadı bunun benzeri sistemler olur)

hangi kart var ben sana tavsiye vereyim nerde taksit olduğunu

Az sabredin hocam kasımda 9060 xt sislemler 30 a satılır hiç boşa para vermeyin bu sisteme

Geri