Ekran kartı da kasa da siyah aldım.Hocam sen ekran kartını ve kasayı hangi renk tercih ettin
Ekran kartı da kasa da siyah aldım.Hocam sen ekran kartını ve kasayı hangi renk tercih ettin
Cooler master aldım.Siyah kasa cougarmı
İyi güzel tercih hocam ben kasayı beyaz aldım ekran kartını sıyah aldım sonra siyaha geçerim diye biraz pişman olmuş gibiyim ama siysh beyaz karışık setup kurcam çok sorun olacağını sanmıyorum inşallahCooler master aldım.
Gayet güzel kasa geniş ve mesh psu ztn çok iyiCooler master aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İleride yükseltme vs olursa diye büyük bir kasa olsun elimde istedim. Bir de ne yalan söyliyim estetik olarak da beğendiğim bir kasaydı.
siyah beyaz sistem hoş duruyor hocam hiç dert etmeyin. İleride soğutucu yükseltme yapacağınız zaman beyaz sıvı soğutma vs ile daha hoş bir görünüm kazanır sistem. Ayrıca beyaz bir figür de kasa içine koyabilirsiniz(Genelde ekran kartı tutacağı olarak satılıyorlar.)İyi güzel tercih hocam ben kasayı beyaz aldım ekran kartını sıyah aldım sonra siyaha geçerim diye biraz pişman olmuş gibiyim ama siysh beyaz karışık setup kurcam çok sorun olacağını sanmıyorum inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gayet güzel kasa geniş ve mesh psu ztn çok iyi
Sağolun hocam teşekkürler ederim bende öyle bir şey düşünüyordum sade siyah beyaz şöyle bir setup iyi olur diye düşündümsiyah beyaz sistem hoş duruyor hocam hiç dert etmeyin. İleride soğutucu yükseltme yapacağınız zaman beyaz sıvı soğutma vs ile daha hoş bir görünüm kazanır sistem. Ayrıca beyaz bir figür de kasa içine koyabilirsiniz(Genelde ekran kartı tutacağı olarak satılıyorlar.)