❌İndirim Bitti! Vatandaki indirimli sistemler

Reaksiyon skoru
139

1- AMD R7 9800X3D - RTX 5080 OC 16GB - B650M - 2TB SSD - 32GB RAM - 96.875 TL

Yorum: Anakart tırt bu sisteme göre. Özelleştirme seçenekleri yeterli değil. İleride b850 x870 türevlerine geçilmeli. Geri kalan parçalar fena değil. Bu hali ile alınabilir bir sistem olmuş gibi.

2- AMD R7 7800X3D - RTX 5080 - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM - 85.312 TL

Yorum: Anakart yine tırt. Özelleştirme seçenekleri yeterli değil ve pahalı. İleride anakart değişimi yapılmalı. Ramleri de 5200 mhz cl40 idarelik koymuşlar. İleride upgrade yapılabilir. İşlemci soğutucusu da 7800x3d soğutmakta yetersiz kalabilir. 7800x3d ve rtx 5080 ekran kartlı sistem ama diğer parçaların kaliteleri düşük. Sıcak fırsat mı, değer mi bilemedim.

3- AMD R5 7500F - A620M - RX 9070 XT - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM - 49.689 TL

Yorum: Anakartı Asus Prime B650M-R seçebilirsiniz. Bu hali ile 51.266 TL'ye alınabilir.. Ramleri 16 gb bırakıp ileride ram takviyesi yapılmalı. Zira çok iyi özelleştirme seçenekleri yok. Yine işlemci soğutucusu olarak ileride Thermaltigt Phantom Spirit 120 SE vb. soğutucular satın alınıp kullanılırsa daha iyi olur.

Fena değiller gibi duruyor bütçesi olan çekebilir

Anakart kısımlarını görünce kapattım
Anakart en dandik olsa da, sistemin toplam fiyatı ekran kartının biraz üstüne çıkarsa yine de ekranı kapatır mıydın, yoksa anakartı özelleştirmeyi mi tercih ederdin?

anakart evet low olabilir ama bence alınırlığı var

Anakart en dandik olsa da, sistemin toplam fiyatı ekran kartının biraz üstüne çıkarsa yine de ekranı kapatır mıydın, yoksa anakartı özelleştirmeyi mi tercih ederdin?
ekran kartı 72k kasa 108k biraz üstü mü sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum birşeyleri konuşurken bakıpda konuşun 108k ya aldığın bilgisayarın parçalarına bak.Tamam ekran kartı ve işlemci güzel de diğerlerini özelleştirip yükseltmek gerekiyor.Bence kesinlikle fp değil

ekran kartı 72k kasa 108k biraz üstü mü sence?

dostum birşeyleri konuşurken bakıpda konuşun 108k ya aldığın bilgisayarın parçalarına bak.Tamam ekran kartı ve işlemci güzel de diğerlerini özelleştirip yükseltmek gerekiyor.Bence kesinlikle fp değil
f-p diye kim diyor ki ?

dostum f-p fiyat ve fiyatına göre aldığın performans demek ya hani

ve bizde sistemler hakkında konuşuyoruz ya
F-P diyen yok ortada dostum yinede çok aşırı kötü değil fiyatlar kendimiz toplayıp sağlamasını yapmamız lazım değer mi değmez mi diye

Ben bu şekilde çektim arkadaşlar sizce nasıl 109 K
exra hepsi burada dan 990 evo Plus 2 tb rem aldım 7 K da ona

Ekler

• IMG_0192.webp
    IMG_0192.webp
    86.9 KB · Hit: 46
Geri