❌İndirim Bitti! Vatanbilgisayar OEM Paket İndirimleri.

Dayım bu indirimler olmadan 1 gün önce oem paket satın aldı , şu an aldığı sistem 10 bin tl daha ucuz bu farkın iadesini talep etse vatan verir mi ona göre aldığı sistemi 15 gün yasal iade hakkını kullanarak iade ettirteceğim.

Dayım bu indirimler olmadan 1 gün önce oem paket satın aldı , şu an aldığı sistem 10 bin tl daha ucuz bu farkın iadesini talep etse vatan verir mi ona göre aldığı sistemi 15 gün yasal iade hakkını kullanarak iade ettirteceğim.
10K TL fark iadesi isteyemez, istese bile vermezler. Sistemi internet sitesinden aldıysa iade edebilir fakat süreç biraz uzayabilir vatanbilgisayarın iade almamak istemesi, thh başvuru süreci vb. zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tabi belki de hiç uğraştırmadan iade de alabilirler, şansınızı bir deneyin ama ondan önce bu indirimlerin sabah 06.00'da bitme olasılığı da var onu da düşünün.

10K TL fark iadesi isteyemez, istese bile vermezler. Sistemi internet sitesinden aldıysa iade edebilir fakat süreç biraz uzayabilir vatanbilgisayarın iade almamak istemesi, thh başvuru süreci vb. zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tabi belki de hiç uğraştırmadan iade de alabilirler, şansınızı bir deneyin ama ondan önce bu indirimlerin sabah 06.00'da bitme olasılığı da var onu da düşünün.
Vatan thh başvuru yapıyor mu ? 14 günlük yasal süre dolmadıysa neden zorluk çıkarsın ?

9070xt sistemin linkini rica edebilir miyim acaba? ben baktım ama 9070 yazıyo gördüğüm sistemde

arkadaşlar 9070xt sistemi buldum ayarladımda sizce alınır mı? kasa ve ram yükseltince 77k oluyor arkadaşın önerdiği halde ram cl46 +5600mhz ve kasa pek iyi değil gibi benim auarladığımda td500v2 + cl36 6000mhz ram ile 77k alınır mı sizce?

1766827695013.webp

Sanırım en ucuz 5070 sistem oldu buda
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html burada özelleştirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,860
Üyeler
187,106
Son üye
Ömer_ Yiğit_0719
Geri