🔥İndirim GAMEGARAJ/DONANIMARŞİVİ HEPSİBURADA İNDİRİMLİ SİSTEMLER

3 veya 6 taksite gücüm yetmiyordu 10 ay taksit ile yapıştırdım evet arkadaşlar her şey süpriz gibi ancak bu platformlarda iade diye bir seçeneğiniz var veya satıcıya ulaşıp bana ne göndereceksiniz stoğunuzda ne var geldiğinde beğenmezsem geri göndermeyeyim söyleyin ki ona göre iptalini sağlayayım dediğiniz anda tüm parça bilgileri elinizde zaten.
20219.webp

Vatanı beklesek mi ? yoksa buradan yapıştırsak mı 5080'li sistem alacağım ama yarın ekstra bir şeyler gelir düşüncesindeyim sizce?

Vatanı beklesek mi ? yoksa buradan yapıştırsak mı 5080'li sistem alacağım ama yarın ekstra bir şeyler gelir düşüncesindeyim sizce?
sistem hemen hazırlanıp gönderilmiyor indirimdeyken satın al baktın önüne iyi bir fırsat çıktı ürün hazırlanmadan iadesini yapar fırsata koşarsın daha mantıklı bence.

İncelemeye vaktin varsa 11.11 indiriminin forum konusu.

Yarın aktif olurum sanırım etiketlersin yine ama ben bilgisayar değil tablet almaya çalışacağım yarınki indirimler için 😀

Benim sistem kötü şuan, 1 sene daha idare eder diye şimdilik dokunmuyorum seneye ben de değiştiririm artık.
Ben tam konuyu okurken sen cevap yazmışsın. Sistemin nedir yinede merak ettim benimki kadar kötü olamaz. Umarım sende tablet bulursun ama ben bu 35K'lık sisteme de tamam derim. Millet beğenmemiş ama şuan o fiyata bile yok. Gönül ister ilk dediğin 5070 senaryosunda alayım ama işte.

Ben tam konuyu okurken sen cevap yazmışsın. Sistemin nedir yinede merak ettim benimki kadar kötü olamaz. Umarım sende tablet bulursun ama ben bu 35K'lık sisteme de tamam derim. Millet beğenmemiş ama şuan o fiyata bile yok. Gönül ister ilk dediğin 5070 senaryosunda alayım ama işte.
Bu forum hiçbir şeyi beğenmiyor ucuza bulursan ve sistemi alınmaz yapacak çok ciddi bir kusuru yoksa alıp geçmek lazım yoksa sonradan pişmanlık geliyor 😀

Bende 9. Nesil i3 9100F işlemci RX 5700 ekran kartı 16GB RAM var, çok berbat bir sistem değil yine oyun falan oynatıyor. Daha kötüsünü kullanan çoktur ona eminim o yüzden bu seneyi pas geçtim seneye komple değiştireceğim.

54kya 7500f 32ram 5070 ve fotoda yazana gore 750w gold? psulu kasayi 10 taksitle aldim. Digerleri 650w idi onu acik olmaz diye dusundum.

7500f+9070xt bekliyordum gelmedi. X3d icin 10k, 5070ti icin 15k fark istiyordu, duz parca fiyat farklari kadar yani.

Psu yazdigi gibi degilse, 5070 en dandik modellerden biriyse, incehesapta yarin daha mantikli bir sey gorursem iadeyi basacagim. İncehesapta iyi bir sey gelmezse de kendi kendime toplamayla ilgili su sekilde bir hesap yaptim:

2026da enfilasyon %25 kadar olursa ben bu 54k kasayi bugunun parasiyla 50ye almis oluyorum. Alternatif olarak kendim daha iyi parcalarla fakat parcaya gore 3, 6, 9 taksitle toplarsam, ornegin:
Biostar b650mt x3d
2x16 6000cl30 hynix ram
Nzxt h5 flow 750w
Thermalright sogutucu
Gibi degisiklikler yapinca suanki fiyat 60bin oluyor, taksitleri hesaba katinca da 57 olur. Dandik parca alarak 7bin kâr etmis oluyorum yani. Tabi bu hemen yarin alirsam boyle. 2-3 ay kovalaya kovalaya ugrasarak yaparsam daha da ucuz.

Sözde iyi iş yaptığını zanneden birileri var. Hey Allahım ya. Sonra da Avaz avaz bagirirlar.

41.000 kredi çeksen, 10 ay vade ile aylık %4 orandan toplam geri ödeme zaten 52 bin.

Nerde kaldı bu işin esprisi.

41.000 üzerinden kredi kartına taksitli vade yapsan 10 ay, daha da düşük fiyata gelir

yani en azindan yollicaz demişler al git elimizde yokda diyebilirlerdi :peepo2:
Sorma çoğuna biostar anakart yollamışlar bazılarına msi rgb kasada kontrolcüsü yok ledlerin bana msi geldi allahtan

iyi ki yatıp uyumuşum beklemeyip. biliyordum yine markası modeli belli olmayan sistemler geleceğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri