Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Bilgisayar toplamama yardım eder misiniz?

Hocam sanırım 50 bine kasa ve güç kaynağı hariç güzel bi sistem çıkarırım (Kasa ve güç kaynağından anlamıyorum pek) 1715706014 Bunuda şundan sebep söylüyorum kaliteli ve güzel parçalar toplanır ayrı ayrı bende 50 bine bakarım ama 50 bin verip üstüne bide güç kaynağı ve kasayı kendiniz almak...
  2. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ Bu sisteme bu fiyat fazlamı iyi mi??

uzun ömürlü bi kasa (psu) olurmu bilmiyorum yani onu değiştirmen gerekse üstüne hatrı sayılır bi bütçe eklesen oluşacak fiyata aynı varmı bakmak lazım umarım anlatabilmişimdir
  3. Ragnar Adamdır

Vatan Yeni PC 15999tl 3070 sistem

bende ne yapiyim işte 3070 li sistem topladım 30k tuttu alınır mı? diye sordum bundan haberim bile yoktu
  4. Ragnar Adamdır

Fornax hazır sistem tavsiye

sitenin güvenilirliğinimi soruyorsunuz
  5. Ragnar Adamdır

Blade-5600 sistem alınır mı??

yani hocam sağlık olsun ama ülkeninde sağı solu belli olmuyor aklına sineni alacaksın bence bu saaten sonra ama Abdullah abinin bazen anlık attığı indirimlerden bile yeni sistem diziliyor demem oki alın
  6. Ragnar Adamdır

Blade-5600 sistem alınır mı??

hocam ssd 1tb yapın alın akar gider valla parçalarda gayet iyi ha şu var anakartı b550li yapmakta isteyebilirsiniz ileriye dönüklük açısından
  7. Ragnar Adamdır

Yarın itopyadan bu sistem alınır mı?

işlemci alanına hakim değilim uygunsa ve hala iş yapıyorsa 10. nesil i3 al bence daha hakim biri bakarsa güzel olabilir
  8. Ragnar Adamdır

Sonunda aldım bana hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun

ona kötü hissettirecek manasında mesela biri go yazdı diyelim kafaya takacak bu zamanda inanılmaz fiyatlara elektronik cihazlar aldığımız için zar zor yada uzun zamandır bekleyip alan birisine keşke şunu şöyle yapsaydın yada ne biliyim bu fiyata bunu alabilirdin gibi yorumlar üzebilir
  9. Ragnar Adamdır

Sonunda aldım bana hayırlı mı olsun geçmiş mi olsun

aldın artık incelemede fena bi sistem değil bence güzel hayırlı olsun kötü yorum görüp moralin bozulacak konuyu kapatmanı öneririm
  10. Ragnar Adamdır

Kaçırmayın Bu Fiyatı

şu koydukları ram ve ssd miktarına bak ya yüzümüz gülmez
  11. Ragnar Adamdır

PC önerisi gerek yardim

pc hocasının yeni sistemi falan varmış herhalde herkes onu konuşuyor doğruysa beklesin
  12. Ragnar Adamdır

Sonunda sistem aldim - 23,440 TL

Öncelikle Allah kazasız belasız kullanmayı mutlu olmanı nasip etsin sonralıkla biraz kişisel ama 3070 ve 5800x li 34 inch monitorlü bi sistemi bu fiyatlarda alacakken ucuzlayınca alırım diye çıktığım yoldan hiç alamayışım ve öyle sürüklenmesi mecbur laptop aldığım aklıma geldi duygulandım en...
  13. Ragnar Adamdır

Güncel piyasayı hesaba katarsak bilgisayarım ne kadar eder?

Hocam dalga geçmek amaçlı yazmadım gerçekten öylesine bir yorum ama merak ediyorum siz ne fiyat düşündünüz ki
  14. Ragnar Adamdır

GAMİNG.GEN DEN ALDIĞIM PC

Hocam ciddi olamazsınız buna 6 vereceğine daha bugün ucuza alabilirdiniz
  15. Ragnar Adamdır

Bu hazır sistem alınır mı?

Yazık edeceksiniz elinizdeki paraya ama tabi ki karar sizin ben olsam öyle tercih ederdim neden aynı paraya 1tb ssd ve bana göre daha kaliteli ramlarim olmasın ki
  16. Ragnar Adamdır

Bu hazır sistem alınır mı?

Kesinlikle @Mert Özkaya ya katılıyorum anakartı b550 ssd yide 1tb yaparsan aynı paraya geliyor ballistix sevdiğim ramdir mhz yükseltmeside yaparsın öğrenirsen
  17. Ragnar Adamdır

Stok bitti sizce ne kadar fiyatla geri gelir

Peki bütçem belli Abdullah abininki kadar iyi olurmu bilmem ama ona yakın varmıdır
Top Bottom