Az biraz sakin
80+ Bronze
Donanım arşivinin yeni incelediği sistemi aldım özelleştirmenin hiçbir şeyini 13kya aldım ho/go?
kötü yorumluk neyi varaldın artık incelemede fena bi sistem değil bence güzel hayırlı olsun kötü yorum görüp moralin bozulacak konuyu kapatmanı öneririm
konuyu kapatamaz.aldın artık incelemede fena bi sistem değil bence güzel hayırlı olsun kötü yorum görüp moralin bozulacak konuyu kapatmanı öneririm
Hayırlı Olsun ama mümkünse en kısa sürede PSU değişDonanım arşivinin yeni incelediği sistemi aldım özelleştirmenin hiçbir şeyini 13kya aldım ho/go?
ona kötü hissettirecek manasında mesela biri go yazdı diyelim kafaya takacak bu zamanda inanılmaz fiyatlara elektronik cihazlar aldığımız için zar zor yada uzun zamandır bekleyip alan birisine keşke şunu şöyle yapsaydın yada ne biliyim bu fiyata bunu alabilirdin gibi yorumlar üzebilirkötü yorumluk neyi var
Hayırlı Olsun ama mümkünse en kısa sürede PSU değiş
Çok teşekkürler hocalarımHayırlı olsun 6600 lü sistem parasına geldi. Kendisi yapsa daha az ama daha ucuz olurdu orası ayrı. Güzel sistem güle güle kullanın.
sağolun hocam ama aldıktan sonra çok etkilemez yine de teşekkürlerona kötü hissettirecek manasında mesela biri go yazdı diyelim kafaya takacak bu zamanda inanılmaz fiyatlara elektronik cihazlar aldığımız için zar zor yada uzun zamandır bekleyip alan birisine keşke şunu şöyle yapsaydın yada ne biliyim bu fiyata bunu alabilirdin gibi yorumlar üzebilir
hocam öncelikle hayırlı olsun ilerde psu yu değiştirirsen senin için daha iyi olur
Teşekkürlerrgüzel sistem
Bende aldım ilk bilgisayarım oldu şimdi evde masa bile yok daha masraf yeni başladıTeşekkürlerr