Neler Yeni

OMEGA LEGEND aldım sonunda :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Geçmiş olsun

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Allah, yandım :( ekran kartını takınca kabloları bi yerlere takmam filan gerekiyo mu :( bunlardan ve diğer dediklerini yapamamaktan korkuyodum işte sistem alınca :(
Sistem eline gecince yeni konu ac fotograf yardımıyla yardim ederiz ama takacagin 1 kablo var sadece o da ekran kartini anakarta baglamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

echoes

80+ Bronze
Sistem eline gecince yeni konu ac fotograf yardımıyla yardim ederiz ama takacagin 1 kablo var sadece o da ekran kartini anakarta baglamak
Tammam çok sağol kardeşim:)) açıcam konu pc gelince inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU ve kasa kötü psu en kötü psu listesinde 1 numara kasa da ısınıyor
Kasa mesh, psu da 80+ sertifikalı, iyi demişti Abdullah Bey videoda ama :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kasa da asiri bir isinma soz konusu degil ve psu da Abdullah abinin de dedigi gibi bronz sertifika
Sertifika her şey değil büyük g.o komşu çocuğunun PC de rampage PSU vardı ve sistemi çöpe atmak zorunda kaldı

Tammam çok sağol kardeşim:)) açıcam konu pc gelince inşallah

Kasa mesh, psu da 80+ sertifikalı, iyi demişti Abdullah Bey videoda ama :/
Kasa idare edilir

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Sertifika her şey değil büyük g.o komşu çocuğunun PC de rampage PSU vardı ve sistemi çöpe atmak zorunda kaldı

Kasa idare edilir
Evet sertifika her sey degil ama belli bir testtem gecmis sonucta(muhtesem bir psu demiyorum) bir de eger zaten cok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde oturuyorsaniz evet iyi bir psu sart komsu cocugunun nasil kullandigi da onemli bunu demek istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Evet sertifika her sey degil ama belli bir testtem gecmis sonucta(muhtesem bir psu demiyorum) bir de eger zaten cok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde oturuyorsaniz evet iyi bir psu sart komsu cocugunun nasil kullandigi da onemli bunu demek istedim
UPS alsın o zaman arkadaş birde o zaman

echoes

80+ Bronze
Yani kesinti ara sıra oluyor herkeste olduğu gibi ama benim 10 yıllık bilgisayarimin kasasi sayisiz kez bu kesintilersen sağ çıktıysa, ki bu kasamdaki psu markasını veya sertifikasinin olup olmadığını bile bilmiyorum; +80 plus sertifikali herhangi bir psu nasıl sağ çıkamaz ki :/

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904