Neler Yeni

OMEGA LEGEND sistemdeki rampage kasa&psu değişmeli miyim?

echoes

80+ Bronze
benim pc geleli 1 hafta oluyo pcnin çıktığı gün (cumartesi) günü satın almıştım salı günü elimdeydi geçen hafta
ana, biz seninle driver filan konuşurken var mıydı sistem sende? ben bekliyon sanıyodum seni de benim gibi. benim 5 gün oldu hala yok :/ kargoya verildi diyo yarın belki, inşallah gelir

ardie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Arda Eker
ana, biz seninle driver filan konuşurken var mıydı sistem sende? ben bekliyon sanıyodum seni de benim gibi. benim 5 gün oldu hala yok :/ kargoya verildi diyo yarın belki, inşallah gelir
valla ben monitör bekliyodum kanki bide şeyi farkettim ekran kartı güncelleştirirken geforce experience den güncelleştir

echoes

80+ Bronze
valla ben monitör bekliyodum kanki bide şeyi farkettim ekran kartı güncelleştirirken geforce experience den güncelleştir
monitör ne aldın kanki? ona da bakcam bi ara, hiç bilmiyom ne alcam
ekran kartını o baktığımız yerden yapmicaz mi yani? geforce experience'den yapmamızın nedeni ne kanki

ardie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Arda Eker
monitör ne aldın kanki? ona da bakcam bi ara, hiç bilmiyom ne alcam
ekran kartını o baktığımız yerden yapmicaz mi yani? geforce experience'den yapmamızın nedeni ne kanki
dell g2422hs
geforce experiencede en güncel sürümler var diğerleri eskiymiş

ardie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Arda Eker
bios güncel olup olmadığını nasıl anlicam. hangi driverları indirdin. ram, ssd için filan indirdin mi
app centerda bios yazan driver var onu indirdim sonra bios yüklemeye çalıştım güncel dedi kapattım bende ve evet tüm driverları indirdim yazdıklarımın

Top Bottom