Sonunda ilk sistemi mi aldım

Reaksiyon skoru
7
Beyler baya uğraştım ve sonunda ilk sistemi mi aldım yardım eden herkese teşekkürler
Ramını 5600 mhz ssd sını 1 tb yapıp aldım alırım bi h.o şimdi bu sisteme monitör ve soğutucu lazım sistem gelmeden bunları almam lazım yardımcı olursanız sevinirim

indirimde fiyatı çok uygun soğutucu olarak bunu alırsın kasanın boyutuna baktım destekliyor

monitör olarak da bütçen artarsa bu çok öneriliyor

Beyler baya uğraştım ve sonunda ilk sistemi mi aldım yardım eden herkese teşekkürler
Ramını 5600 mhz ssd sını 1 tb yapıp aldım alırım bi h.o şimdi bu sisteme monitör ve soğutucu lazım sistem gelmeden bunları almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun. Aynı işlemci için ben bu soğutucuyu aldım henüz yeni aldım sende düşünebilirsin 2k civarı fiyatı var.
Thermalright Frost Commander 140 Black

Öncelikle hayırlı olsun. Aynı işlemci için ben bu soğutucuyu aldım henüz yeni aldım sende düşünebilirsin 2k civarı fiyatı var.
Thermalright Frost Commander 140 Black
Link atar mısın reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirimde fiyatı çok uygun soğutucu olarak bunu alırsın kasanın boyutuna baktım destekliyor

monitör olarak da bütçen artarsa bu çok öneriliyor
Renkli menklü bi şeyler almak istiyorum aslında reis

Öncelikle hayirli olsun. Tebrik ederim. Abdullah abinin de videosunu çektiği ve hemen alip kullandığım, çok da memnun olduğum söylediğin bütçeye için en iyi monitör bence bu :

https://app.hb.biz/hVJTaX3ZLAe2

Link atar mısın reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Renkli menklü bi şeyler almak istiyorum aslında reis

Geri