Shix2x
80+ Bronze
Sistemin gelmedi mi hocam?Stok soğutucu yok mu kral
Sistemin gelmedi mi hocam?Stok soğutucu yok mu kral
Geldi kralSistemin gelmedi mi hocam?
Daha elime gelmedi ama babamın iş yernde ben evdeyimGeldi kral
Valla çok anlamıyorum kral bende stok fan vardır dıye biliyorum ama arkadaş oyle dıyınce bilemedımHazır sistem almışsın dostum. Tabi ki içinde stok fan var. TRAY+FAN.
Sence sistem nasıl reis ramı 5600mhz yaptım ssdi de 1tb kıoxıa g3 yaptımHazır sistem almışsın dostum. Tabi ki içinde stok fan var. TRAY+FAN.
Fena değil. Aynı ramdan 1 adet daha al bazen stok kalmayabiliyor. Bütçen yoksa yakın zamada alırsın. İleride yükseltmek istersen yoksa mecbur 2. el almak zorunda kalma.Sence sistem nasıl reis ramı 5600mhz yaptım ssdi de 1tb kıoxıa g3 yaptım
Bu fiyata bulduğum en iyilerdendi bide itopyadan almak istedım diğerlerıne göre daha güvenilir dıyeFena değil. Aynı ramdan 1 adet daha al bazen stok kalmayabiliyor. Bütçen yoksa yakın zamada alırsın. İleride yükseltmek istersen yoksa mecbur 2. el almak zorunda kalma.
Sistem yanımda değil çünkü reis şuaniçini açıp bakabilirsin bize sormana ne gerek var.
dark freezer x128 kullanıyodum memnundum gayet.Beyler sa sistemim geldi
Ben pazartesi gelir diye tahmin edıyodum o yüzden soğutucu ve monitörü daha alamadım seriden monitor ve soğutucu tavsiyesi verirsenız sevınirim şuanlık önemli olan soğutucu monitoru idarelık bi abımden alıcam sonra kendime monitor alacağım o yüzden soğutucuyu hemen almak ıcın direkt vatandan almayı planlıyorum yardım ederseniz sevinirimDA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DA-G11 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com