ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bu sistem alınır mı??
bunu alın aynı işlemci yapın +400tl oluyotr gerisine ssd ram yükseltin derim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sistem alınır mı??
İşlemciyi değiştirmedimkibunu alın aynı işlemci yapın +400tl oluyotr gerisine ssd ram yükseltin derim
çok özür dilerim ssitem bulmuştum onun hakkında yorum yapmıştım sistemi koymamışım vallaha kusuruma bakmayın affedin buyrun ssitem bu bu sistemdeki işlemciyi 7600 yapın 400tlye sizin yolladığınız ile aynı oluyor gerisinde isteğe bağlı olarak ram veya ssd takviyesi yapın derimİşlemciyi değiştirmedimki
Abi hiç önemli değil sağolçok özür dilerim ssitem bulmuştum onun hakkında yorum yapmıştım sistemi koymamışım vallaha kusuruma bakmayın affedin buyrun ssitem bu bu sistemdeki işlemciyi 7600 yapın 400tlye sizin yolladığınız ile aynı oluyor gerisinde isteğe bağlı olarak ram veya ssd takviyesi yapın derim
![]()
ULTIMA-7700XT / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-7700XT sistem tavsiyesidir. ASUS 7700XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr