- Bütçe
- 50000
50000TL bütçem var lakin bilgisayar hakkında pek bilgim olmadığı için nasıl bir şey alabilirim bilmiyorum. Monitör dahil olmayacak şekilde, bütçemin altında veya biraz üstünde bildiğiniz güzel bir hazır sistem varsa paylaşır mısınız?
Yav. 50k ya araba akülü alacaksın herhalde.ARABA AL BENCE O FİTYATA YA DA MOTOR FALAN
hocam su anki populer oyunlarda guzel fps vermesi yeterlidir ayrıca oyle pek fazla fps oyunu degilde hikayeli oyunlar oynamak istiyorum dedigim gibi butceyi biraz gecebilir sorun degilYav. 50k ya araba akülü alacaksın herhalde.
Hocam pcyi ne için alacaksınız
hocam itopya mı burası?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
VULCAN-4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
VULCAN-4070TISUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F MPK ve GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
gaminggenhocam itopya mı burası?
Hocam 50k bütçeyi geçmeden siistem var merak etmeyin.Amaca yönelik sistem atmak dahaiyi paranızda cebinizde kalır.hocam su anki populer oyunlarda guzel fps vermesi yeterlidir ayrıca oyle pek fazla fps oyunu degilde hikayeli oyunlar oynamak istiyorum dedigim gibi butceyi biraz gecebilir sorun degil
Bunuda şundan sebep söylüyorum kaliteli ve güzel parçalar toplanır ayrı ayrı bende 50 bine bakarım ama 50 bin verip üstüne bide güç kaynağı ve kasayı kendiniz almak gerek bütçeyi aşarHocam sanırım 50 bine kasa ve güç kaynağı hariç güzel bi sistem çıkarırım (Kasa ve güç kaynağından anlamıyorum pek)
hocam 7800x3d şuan dünyadaki en iyi oyun işlemcisi ağırlıklı olarak fps değil hikaye demişsiniz o zaman 4070ti super size yaklaşık 6-7 yıl yetecektir(yoğun kullanım)Hocam 50k bütçeyi geçmeden siistem var merak etmeyin.Amaca yönelik sistem atmak dahaiyi paranızda cebinizde kalır.
Alıntıyı görüntüleSuper 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms WQHD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.685,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com