Arama sonuçları: *

1. Rilroalpt

Bilgisayar kendi kendine kapandı açılmıyor yardım

Farklı bir uzatma kablosu&priz deneyebilirsiniz
  2. Rilroalpt

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

verdigi frekans değişmediği sürece fps değişmez
  3. Rilroalpt

hangi sistemi almam daha iyi

Ghost
  4. Rilroalpt

2 Sistem Arasında Kaldım

3060ti 3070 i geçse neden bir üst model olsun şu anki 3070 3060ti, 3060ti 3070 olurdu mantıken
  5. Rilroalpt

2 Sistem Arasında Kaldım

Kasası ve PSU su kötü değil.
  6. Rilroalpt

2 Sistem Arasında Kaldım

İkisi arasında seçim yapılacaksa tabii ki de Blade
  7. Rilroalpt

2 si arasında kaldım hangisi daha mantıklı?

Kesinlikle Silverstone.
  8. Rilroalpt

Sistemim ne kadar eder

Akakçeden sıfır fiyatı topla %15-20 indirim koy aşağı yukarı öyle bir şey kullanma süresine de bağlı azalt kafana göre ve güncel o fiyatta olan sistemlere göre. Şahsen 8K falan verirdim
  9. Rilroalpt

BU SISTEM KACA ALINIR

Kampanyalı sistem beklense daha iyi olur 14 ten fazla vermem böyle bir sisteme
  10. Rilroalpt

BU SISTEM KACA ALINIR

Monitör dışında 12-14K arasına alınır dahası çok olur. Monitörle beraber 16-17K
  11. Rilroalpt

Çözüldü✓ Bu sistemi aldım hatamı yaptım ?

Sıkma canını bence 15K ya o kadar da kötü bir sistem değil tek tek toplayınca zaten daha pahalıya geliyor her türlü kârdasın
  12. Rilroalpt

Çözüldü✓ Bu sistemi aldım hatamı yaptım ?

Anakart konusunda sorun yaşamazsın sadece giriş seviyesi bir B450 giriş seviye anakartın üzerine 6700XT koymuşsun o yüzden çöp demiştir 1682601632 Çok fazla çıkışı yok overclock yapamazsın edemezsin sadece sistemi ayakta tutmak için yeterli olan bir anakart o kadar
  13. Rilroalpt

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi bi performans verir sizce?

Roblox gibi bir oyunda grafikler nasıl olursa olsun yüksek fps alırsın merak etme
  14. Rilroalpt

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi bi performans verir sizce?

rx 580 8gb kullanıyorum ryzen 5 3600 ile AAA oyunları daha 5 sene daha minimum 60fps oynarım orta yüksek ayarlarda diye düşünüyorum
  15. Rilroalpt

Çözüldü✓ Bu sistemi aliyim mi yoksa diğer sistemleri mi bekliyim?

12,200 e falan 6650XT atmışlardı
  16. Rilroalpt

Çözüldü✓ Bu sisteme bu fiyat fazlamı iyi mi??

İşte oynarken çat bir anda elektrik giderse bu tür PSU lar bileşenlerinize zarar verebilir almanızı tavsiye etmem.
  17. Rilroalpt

Çözüldü✓ Bu sisteme bu fiyat fazlamı iyi mi??

Arkadaşlar PSU lar durup dururken patlamaz bütün PSU lar arkasında yazan +12V yi verir vermiyorsa zaten şikayetçi olabilirsiniz veya defolu üründür. Genelde Rampage gibi kalitesiz görülen PSU lar elektrik gitmelerinde ve uzun ömürde sıkıntı çıkarır. Eğer binanızdaki elektrik sürekli olarak gidip...
  18. Rilroalpt

Sinerji Venom Sistem Alınır mı?

Nesle uygun bir kasa, PSU içime rahat etmedi pek ama sanmıyorum PowerBoost un da sorun çıkartacağını, çok arkadaşım kullandı bir sorun yaşayanı görmedim. Binanızda sürekli elektrikler gitmiyorsa sorun olmaz herhalde. Onun dışında fena değil AAA oyunları 60fps oynayabilirsiniz güzel bir görüntüde
  19. Rilroalpt

Gaming.Gen.TR Hakkında!

Güvenilir. 1666977871 Yayıncıların toplamış olduğu değil de direkt yeni sistem çıkarılıyorlar genelde
Top Bottom