Yayıncıların toplamış olduğu değil de direkt yeni sistem çıkarılıyorlar genelde1. si Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım Güvenilir mi?
2. si Hali hazırda yayıncıların toplamış olduğu sistemler 29 Ekim günü indirime girer mi?
Yayıncıların topladığından daha iyi oluyor mu? Ki hemen tükeniyormu birde o önemli çalışıyorum anlık girip bir şey satın alacak vaktim yok sınırlı stoksa yetişememGüvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yayıncıların toplamış olduğu değil de direkt yeni sistem çıkarılıyorlar genelde
Hangi urunu begendinYayıncıların topladığından daha iyi oluyor mu? Ki hemen tükeniyormu birde o önemli çalışıyorum anlık girip bir şey satın alacak vaktim yok sınırlı stoksa yetişemem
Evet genelde uygun oluyor. Ama bileşenleri iyi olmuyor genelde.Yayıncıların topladığından daha iyi oluyor mu? Ki hemen tükeniyormu birde o önemli çalışıyorum anlık girip bir şey satın alacak vaktim yok sınırlı stoksa yetişemem
Öyle başlık atmışsın ki hocam korktum bir şey oldu diye1. si Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım Güvenilir mi?
2. si Hali hazırda yayıncıların toplamış olduğu sistemler 29 Ekim günü indirime girer mi?
yayıncıların topladığı sistemler indirime girmez site güvenilir kargonun başına bir şey gelirse sıkıntı kargo şirketinde1. si Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım Güvenilir mi?