Arama sonuçları: *

1. StarWars

Pc toplayan adam hakkinda

Bu konuda cevap vermem bile hata aslında siteye karşı bir ön yargı oluşturdum. Tekrar tekrar söylüyorum kartlar miningli değildir. İbrahim abinin dediği doğru başkasının y...ıyla gerdeğe girilmez. O nedenle ben susacağım. Bir zaman geçsin, kullanıcı yorumları yapılsın dediğim gibi ondan sonra...
  2. StarWars

Fikirlerine değer verdiğim birisin, beni tanımazsın BatuhanKLC ile muhabbetim var kendisiyle hakkında konuşurken ibrahim abi diye hitap ederim. Eleştirin için teşekkür ederim, biraz fazla savundum evet ama ben başkaları yalan yanlış şeyler görüp alışkanlıklarında devam etmesinler diye böyle...
  3. StarWars

Belge işine hakim değilim. O konuda bir şey diyemem. Diyeceğim tek şey var o da yapılanın mümkün olabileceği. Ama forumda sevdiğim insanlardansınız en azından bazıları gibi "Refurbished yalan" demiyorsunuz. Bu işlemin nasıl yapıldığını açıklıyorsunuz. Yanlış bilgi raporum red yemeseydi keşke...
  4. StarWars

Şunu da ekleyeyim, her kartta bu yapılmıyor vram ekleme yapılmıyor. Şu an test edilme aşamasında. Kapasitör yenilemek ise ürünü yenilemektir evet. Ve sorun şurada problem çıkarsa birebir geri değiştirme garantisi verilmiş ortada bir girişim varken neden kösteklik çabası var? Adama sal bi...
  5. StarWars

İkiside mümkün şeyler? Nasıl mümkün olmuyor anlamış değilim. Kompanent yenilenmiyor mu PCB lerde? O kuzey yönlü boş bırakılan 2 slota vram takıp yeni bios yazınca çalışmıyor mu bilgisayar? Çalışmıyorsa aydınlatın.
  6. StarWars

Tamamdır. Sizle tartışmam yanlıştı zaten. Yalan söylemiyorum. Tekrar söylüyorum diğer kullanıcıları yanlış bilgilendirmemek için. Kartlar miningli değildir.
  7. StarWars

Onlardan düşmek içinde kar marjları düşüyor. 1680372349 Evet firmayız. Ben PC Toplayan Adam adminiyim. 1680372458 Size söylemem yasak olduğu için anlatmıyorum tartışma yaratmak değil amacım doğruyu söylemek. Kartlar miningli değildir. Tedarikçiden çekilmiş kapalı kutu 1-2 hafta kullanılıp...
  8. StarWars

Firmaların ellerinde programlar vardır. Normal kullanıcılar bunlara erişemez. 1680372272 Görmesem tamam uyduruyorum diyecem. Anlatmam yasak söyleyemiyoruz da. Sussam yanıtlar birikecek. Şunu söyleyeyim kartlar miningli değil. Tedarikçiden çekilen kapalı kutu 1-2 hafta kullanılan sorunsuz teşhirdir.
  9. StarWars

Sistemde hiç bir şey 2. el değil ki. Ve eğer problem çıkarsa aynı kartın birebir aynısını değiştirileceğine garanti veriliyor. Anlıyorum hepinizi sitenin ilk ayı bile değil güvenmekte problem çekiliyor. <3
  10. StarWars

Ek olarak sadece karttan değil, kar marjı da çok düşük sistemlerin. İlk haftamızda 130 a yakın sistem sattık ettiğimiz kar çok çok az
  11. StarWars

Şüpheci davranırsınız bilmem. Satıcı sırrıdır. Ama şunu söyleyeyim her firmanın elinde bu program vardır, kartlarda mining yapıldı mı yapılmadı mı bu şekilde anlaşılır. Normal herhangi insanlar erişemez. 1680371775 Diğer parçalar tamamen sıfır. Karttan maliyet düşüyor sistem kondisyonu %100...
  12. StarWars

Dediğiniz mantıklı, kurucuya ileteceğim Ama 9.5 a değil Sistem örneğin sıfırı 30 ise 27 ye falan satılıyor
  13. StarWars

Bunu anlatmam sakıncalı. Ama şunu söyleyeyim bana burada kim güvenir bilmem ama kartlar miningli değildir. Bunu anlayabiliyoruz, dolaylı olarak değil doğrudan bir şekilde. Maalesef anlatmam yasak. 1680371393 Garanti dışı kalıyor fakat bu seferde firma garantisi devreye giriyor. Sorun çıkarsa...
  14. StarWars

Kendisinin adminiyim işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum o nedenle yazıyorum. Mesela 3070 ti eagle oc ların VRAM leri 105 derece görür. Çünkü termal padi kağıttan da incedir. Biz buna yeni pad attığımızda sıcaklık 75 derecelere geriliyor ve kart ömrü uzuyor 1680370973 Sağlığını ve performansını...
  15. StarWars

Alınırken chip ve ramin sağlığına bakılıyor zaten. Sıfırdan farksız ise alınıp hazır sisteme takılıyor. Hatta bir kaç yenileme ile kart sorunsuz biçime geliyor. Örnek VRAM sıcaklığı 105 dereceye çıkan eagle oc 3070 ti da vram ped yenileyip bunu 74 derece vram ile satılıyor. <3
  16. StarWars

PC Toplayan Adam yenileyerek satıyor. Rigden çıkmış miningli, veya 2. el kartları değil dediğim gibi teşhir kartları alıp, yenileyip o şekilde satıyor.
  17. StarWars

🤠
  18. StarWars

Devam edeyim şimdi, bahsettiğim kartlar alınır. Üstündeki kapasitörler sökülüp daha sağlamları lehimlenir. VRAM termal padleri yenilenir ve bir sorun çıkması durumunda birebir değişim garantili aynı karttan gönderilir. Evet kart refurbished oluyor. 1680369679 Selamlar, refurbished kart nasıl...
  19. StarWars

Kartların hiç biri rig çıkması değil. Distrübütörden çekilmiş kapalı kutu teşhirdir. Örnek, kullanıcı kartı alıp jelatini yırtıp keyfe keder iade etmiştir. Kart teşhire düşer fiyatı da düşer. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. <3
  20. StarWars

18K PC ve Monitör önerisi

mx440 alın kasa olarak, anakartı da b550m-k yapmanızı öneririm
Top Bottom